AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

3 idei de accesorizat tinuta pentru iesirile de Paste

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Anul acesta autoritatile ne rasfata cu extra zile libere, mai exact doua zile adaugate la concediu. Este ocazia perfecta sa ne punem la punct minivacanta de Paste si tot ceea ce tine de accesorizat tinuta, si de aceea, daca nu v-ati gandit inca, va oferim noi trei idei de accesorii potrivite pentru: picnicul mult asteptat, plimbarile linistite in parc si concert in aer liber.

Plimbarile in parc

Alaturi de sotul, iubitul sau chiar familia, aceste plimbari sunt perfecte pentru o relaxare si de ce nu si pentru o pierdere a caloriilor acumulate in ultima perioada. Iata trei exemple de accesorii pe care poti sa le asortezi la tinuta ta atat ziua cat si seara. O plimbare in parc ne va incarca cu energie pozitiva, lasa soarele sa te mangaie si tu sa straluceti punandu-ti in valoare bijuteriile din argint potrivite pentru o plimbare in parc. De paste este un prilej sa ne aduman cati mai multi pentru a sarbatori acest eveniment din an, dupa masa festiva iesi la plimbare.

bijuterii aur

Colier din argint placat cu aur cu agat verde

Picnic alaturi de cei dragi

Cel mai adesea auzi de gratar in ziua de Paste, insa foarte bine putem inlocui aceasta masa grea cu ceva mai usor si sanatos. Aici de preferat este sa nu ne incarcam cu prea multe accesorii, o pereche de cercei si o bratara simpla si finuta este de ajuns ca sa iti completeze tinuta. Este o ocazie perfecta de a fi alaturi de prieteni si familie la iarba verde. Tinuta de gratar si accesoriile potrivite din argint in aer liber.

bijuterii paste

Cercei din argint cu marcasite si rosu

Concert in aer liber de Paste

E primavara, e cald, numai bine pentru o iesire revigoranta la un concert in zilele de Paste. In cazul acesta necesita o atentie mai mare asupra accesorizarii tinutei tale. Sa nu uiti sa porti accesorii cat mai colorate.Tot ce mai ramane este sa iti doresti sa faci ceva distractiv si relaxant, si sa alegi una din variantele propuse de noi sau orice altceva.

bijuterii bratara

Bratara din sfoara cerata cu howlit

Achizitioneaza de pe www.silverzone.ro bijuterii pentru Paste care ti se potrivesc. Pastele este despre familie, acesta mare sarbatoare trebuie sarbatorita in preajma familiei. Va uram un Paste cat se poate de fericit!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord