AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

4 moduri de a utiliza obiectele ca suport pentru bijuterii

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Niciodata nu e prea mult cand vine vorba de haine, cosmetice sau bijuterii, nu-i asa? Daca te enervezi adesea pentru ca nu iti gasesti bratara preferata sau siragurile de margele se incalcesc de fiecare data cand le pui in cutiutele de bijuterii, este momentul sa iti pui imaginatia la treaba pentru a crea suporturi handmade de bijuterii.

Poti realiza cu usurinta un suport pentru cercei dintr-un simplu CD si suportul sau. CD-ul trebuie gaurit din 2 in 2 centimetri si apoi lipit de suportul sau si gata, ai realizat cel mai simplu suport de cercei.
Daca esti detionatoarea unor vechi rachete de tenis si aceastea nu mai sunt bune, nu mai ai ce sa faci cu ele, dar nici nu vrei sa le arunci, atunci fa din ele un suport vintange perfect. Racheta agat-o pe unul dintre peretii camerei tale si nu vei mai avea nevoie de cutii speciale pentru a-ti pastra cerceii, bratarile sau colierele. Racheta de tenis va deveni un suport inedit pentru pastrarea bijuteriilor.
O sa ti se para ciudat dar si razatoarea poate avea o intrebuintare avantajoasa ca suport pentru bijuterii. Iata ce bine arata bijuteriile agatate.
Poti folosi abajurul lampadarului tau pentru a-ti expune cerceii si siragurile de margele. Nu doar ca le ai in fata si iti va fi mai simplu sa le asortezi tinutei tale, dar arata foarte bine, decorand si incaperea.

Va asteptam pe siteul nostru SilverZone.ro pentru a vedea cele mai fine si pretioase bijuterii cu care sa impodobesti obiectele decoretive de mai sus.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: 4 moduri de a utiliza obiectele ca suport pentru bijuterii
Juliana2013-09-27 09:18:04

Frumos si intersant ! Daca ai putina imaginatie si ceva materiale , daca te pricepi poti face ceva foarte tare. Totusi ar trebui sa iasa ceva destul de elegant pentru a putea fi expus altfel te straduiesti degeaba mai ales ca niste suporturi pentru bijuterii nu pot fi foarte scumpe.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord