AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cadouri din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cadouri din argint, gasesti intr-o gama variata de produse, cercei, inele, pandante, coliere sau bratari. Atunci cand vine vorba sa bumperi bijuterii online pentru oferirea unui cadou majoritatea oamenilor se gandesc sa daruiasca bijuterii din argint. Acestea sunt preferate deoarece raman ca amintire pentru toata viata. Oamenii aleg sa ofere cadouri cu ocazia unei sarbatori sau a unui eveniment, dar este bine de stiut ca nu trebuie sa fie o ocazie speciala pentru a face un cadou oricat de mic ar fi el si pur si simplu daca simti ca azi vrei sa ii daruiesti o floare iubitei tale ofera-i. Intre multele sarbatori care sunt intr-un an de zile se afla si una din sarbatorile cele mai importante, aceasta fiind sarbatoarea din 15 august Sfanta Maria. Daca ai in familia ta sau in cercul tau de prieteni persoane care poarta acest nume poti alege sa le oferi in dar o frumoasa bijuterie cu ocazia zilei onomastice.

Acestia la randul lor vor fi foarte bucurosi sa vada ca te-ai gandit sa le oferi un cadou asa de pretios.

Despre numele Maria se spune ca provine din ebraica si inseamna ,,copil dorit”. Acest nume este purtat de multe persoane. In aceasta zi de sarbatoare importanta rasfata-ti persoanele dragi tie oferindu-le un cadou aparte, si ce poate fi mai frumos decat o bijuterie din argint. Noi iti prezentam cateva modele de bijuterii pe care le poti darui in functie de persoana care isi serbeaza ziua de nume. Bratara din argint cu perle albe de cultura. Aceasta bijuterie superba este o alegere potrivita pentru a-i face un cadou cu totul special mamei tale care poarta acest nume frumos de Maria.

bijuterie cu perla

Bratara din argint cu perle albe de cultura

Pentru a face surpriza si mai placuta poti alege si un colier cu perle albe de cultura. Mama ta va fi foarte bucuroasa sa primeasca in dar bijuterii cu perle deoarece acestea sunt foarte apreciate de doamne.

bijuterii cu perle

Colier cu perle albe mari de cultura

Bogatia perlelor ii va da o nota aparte tinutei pe care o va purta in combinatie cu aceste bijuterii.

Daca persoana iubita poarta numele Maria alege sa ii faci un cadou deosebit, o pereche de cercei cu piatra semipretioasa ametist.

bijuterii cu ametist

Cercei din argint cu pietre semipretioase ametist

Despre ametist se spune ca este o piatra benefica persoanelor care o poarta. Pentru a face ca acest beneficiu sa fie si mai puternic adauga la cerceii cu piatra semipretioasa ametist si un inel din argint cu aceasta piatra frumos montata de catre un bijutier iscusit. Prin purtarea acestor bijuterii cu ametist va atrage privirile tuturor.

bijuterii cu piatra mov

Inel din argint cu ametist

Daca pe fiica ta o cheama Maria si vrei sa ii dai inca o dovada de iubire parinteasca, alege sa ii faci un cadou special. Un pandantiv cu piatra de culoare acvamarin. Cu siguranata va aprecia foarte mult cadoul primit de la tatal ei.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint si cubic zirconia dreptunghiular de culoare acvamarin

Alege cu inima cadoul pe care urmeaza sa il oferi in dar. Gestul tau de a darui bijuterii cadou din argint va fi apreciat de persoanele sarbatorite.

 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord