AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cum sa cumpar bijuterii?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cum sa cumpar bijuterii? Este o intrebare care si-o pun frecvent domnii si doamnele. In general oamenii prefera sa primeasca sfaturi legate de cumpararea bijuteriilor iar majoritatea tin cont de ele.

Stim cu totii ca atunci cand vine vorba de cumpararea unei bijuterii nu este un lucru asa de simplu, dar poate fi usor daca sti ce pasi sa urmezi in gasirea bijuteriei perfecte. In preznt o modalitate la care apeleaza lumea este cumparatul online de bijuterii. Cand vine vorba de achizitionarea unui cadou la o anumita ocazie, alegerea este si mai dificila deoarece vrei ca acesta sa fie cu totul special. Cumpara bijuterii din argint. Multe persoane ne cer sfaturi despre bijuterii.

E o vorba din popor care spune ca gestul conteaza, dar in general nu toti oameni gandesc asa. Pentru a face o alegere mai usoara este bine sa te folosesti de orice indiciu, oricat de mic ar fi el. Poti alege sa cumperi cadou o bijuterie: cercei din argint, pandantiv din argint, inel din argint, lantisor din argint, sau o brosa din argint. Aceasta alegere este una potrivita deoarece bijuteriile nu se demodeaza niciodata. Bijuteriile din metale pretioase sunt foarte apreciate si pot fi asortate la orice tinuta.

Daca persoana care primeste bijuterii cadou este o fire pasionata de jocuri si ii place sa fie tot timpul intr-o competitie poti alge sa ii oferi o pereche de cercei cu model de zaruri. Pietricelele stralucitoare ale acestui model vor aduce multe bucurii.


Cercei zaruri din argint cu cristale

Pentru un iubitor de muzica atunci cand vine vorba de purtarea unei bijuterii alegerea potrivita este o pereche de cercei cu note muzicale. Bijuteriile din argint cu cristale colorate sunt foarte apreciate la orice varsta.


Cercei note muzicale din argint cu cristale

Daca vrei sa cumperi bijuterii din argint este important sa alegi magaziene autorizate care vand argint verificat si marcat la ANPC.

Unele persoane nu poarta cercei, insa adora pandantivele mici in forma de cruciulite, flori, simboluri. Pandantivele frumoase sunt decorate cu pietre transparente sau cu marcasite stralucitoare. Daca iti plac foarte mult animalele, poti opta sa porti un pandantiv in forma de elefant. Despre acesta se spune ca este un animal care aduce noroc, longevitate si fericire.


Pandantiv elefant din argint cu pietericele

Daca iti place foarte mult sa fi inconjurata de flori poti alege sa porti o bijuterie cu flori deoarece acestea nu se ofilesc niciodata. Bijuteriile cu flori din argint fara pietre se asorteaza si cu blugi. Alegerea potrivita este o bratara simpla cu flori pe care o poti purta zilnic.


Bratara din argint model flori

Daca iti place sa porti accesorii cu simbolul infinitului poti alege sa porti o pereche de cercei cu infinit. Se spune ca daca porti bijuterii cu acest simbol vei fi ocrotita de cele rele.


Cercei infinit din argint cu piatra vernil

Doamnele si domnisoarele sunt de parere ca atunci cand vine vorba de cumpararea unei bijuterii trebuie sa apeleze la diferite sfaturi pentru a fi sigure de alegerea facuta si in mod special daca urmeaza sa ofere un cadou.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord