AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Accesorii de culoare aurie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Accesoriile de culoare aurie sunt foarte purtate. Bijuterii placate cu aur sau bijuterii handmade de culoare aurie sunt de nelipsit din accesoriile femeilor. Apartinand campului cromatic al galbenului, auriul este asociat, in general, ideilor de putere, bogatie si lux, cum este si metalul pretios de la care deriva numele culorii. Auriul este o culoare solara, plina de energi pozitive. Auriul impune, deoarece este in primul rand culoarea puterii si a fortei. Nu intamplator de-a lungul istoriei, auriul a fost aliatul oamenilor puterii. Auriul in doze mici confera spatiului luminozitate, caldura si un caracter festiv. Sunt persoane care considera ca aceasta culoare a imprumutat efecte pozitive asociate soarelui: iubire, generozitate si cunoastere. Daca vrei sa cuceresti pe cineva sau vrei sa te impui intr-un grup, poarta un accesoriu auriu, de exemplu o bijuterie, dar atentie nu purta aceasta culoare in exces, deoarece daca baiatul care iti place este timid, cu greu va face el primul pas. Pentru a avea parte de respect si incredere alege sa porti o bratara din piele cu metal auriu. Poti purta acest accesoriu si in preajma persoanei dorite deoarece auriul este si culoarea senzualitatii.

bijuterii handmade

Bratara maro din piele cu metal auriu

bijuterii handmade

Colier verde cu lant auriu

Daca trebuie sa prezinti un proiect sau ai un interviu poti sa porti un colier cu lant auriu, acesta iti va fi ca un talismn norocos si te va ajuta sa treci cu bine peste aceste probe. Fiind o culoarea calda auriul ii aduce persoanei care il poarta liniste sufleteasca, gandire pozitiva si intelegere cu cei din jur. Daca trebui sa mergi la un eveniment poti alege sa porti un colier brodat de culoare aurie. Prin eleganta acestui accesoriu vei capta privirile tuturor si vei fi vedeta serii.

bijuterii handmade

Colier guler brodat cu margele negre, argintii, aurii

bijuterii handmade

Colier auriu din piele cu pandantiv stea

Alege sa porti o bratara de culoarea aurie. Fiecare rand de bilute prinse pe bratara avand o semnificatie aparte – optimism, armonie si fericire. Se spune ca prin purtarea accesoriilor de culoare aurie vei avea succes pe plan personal si profesional, vei avea o relatie foarte buna cu persoanele dragi si cel mai important vei avea parte de noroc si sanatate

Accesoriile de culoare aurie le poti face cadou sau iti poti lua tu bijuterii care sa le poti purta la tunute diverse.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord