AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Aparitii noi de bijuterii de argint la SilverZone.ro

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ne place sa va rasfatam in fiecare saptamana cu bijuterii de argint noi, care sa va desfete privirea si, de ce nu, sa va completeze cutiuta de bijuterii si sa dea un refresh garderobei. Bijuteriile nou adaugate pe SilverZone in ultimele zile, satisfac gusturi diverse, reusind sa aduca zambete pe chipul fiecarei femei, indiferent de stilul adoptat.

Bijuterii de argint placate cu aur

Am observat cu bucurie ca numeroase doamne si domnisoare, active in minunata  noastra comunitate de pe Facebook, adora aurul, drept pentru care venim in intampinarea lor cu cateva noutati de bijuterii de argint placate cu aur. Pentru ca ametistul si aurul se combina perfect, rezultand bijuterii de exceptie care te fac remarcata de fiecare data, iti propunem o pereche de cercei de o delicatete exceptionala, ce pot pune in valoare atat o tinuta office, cat si una de ocazie. Acesti cercei au tot ce iti trebuie pentru a te face remarcata: culoare, stralucire, reflexe aurii luxoase. De asemenea, bijuteriile de argint placate cu aur si impodobite cu diverse combinatii de pietre semipretioase au avut un real succes in ultima perioada, fermecand atat prin alaturari inedite de culori si pietre, cat si prin stralucirile luxoase, care nu te lasa niciodata sa treci neobservata.

bijuterie placata cu aur

Cercei floricica din argint placat cu aur

Printre noutatile de bijuterii de argint placate cu aur din aceasta saptamana, se numara si o bratara de piele si argint placat cu aur si impodobit cu zirconia, langa care am adaugat un inel care o completeaza foarte frumos.

bijuterii placate cu aur

Inel din argint placat cu aur model inimi

Bijuterii de argint cu scoica si sidef, pentru sezonul estival

Stralucirile blande ale sidefului farmeca inima din ce in ce mai multor doamne si domnisoare, acestea alegand sa poarte bijuterii de argint cu sidef, scoica si perle, mai ales pentru sezonul estival, din dorinta de a fi cumva in ton cu natura, cu marea. De curand, am completat minunata noastra colectie de bijuterii de argint cu scoica si sidef, cu cateva noutati. Ce mod mai potrivit de a celebra marea si mult asteptata vacanta, decat acela de a purta acesti cercei cu scoica si topaz bleu (altfel numit si piatra marii). Sau un pandantiv de argint cu sidef, in forma de fluture, o bijuterie care emana veselie, energie si nu in ultimul rand, feminitate si dragoste pentru frumos.

bijuterii cu scoica

Pandantiv oval din scoica alba si argint

Bijuterii de argint pentru iubitoarele de vintge

Stilul vintage este adoptat in special de catre femeia urbana, sofisticata si indrazneata care combina, fara teama de a gresi, materiale contrastante, apartinand de stiluri si perioade diferite din istorie, dar care nu face niciodata rabat la calitate. De asemenea, doamnele care apreciaza stilul clasic, vor iubi aceste bijuterii de argint cu influente vintage.

bijuterii vintage

Cercei din argint model vintage cu piatra verde

Bijuterii de argint cu perle, pentru mirese

Colectia noastra de bijuterii de argint pentru mirese este una impresionanta si, de-a lungul timpului, a scos din incurcatura multe viitoare mirese :). Astazi am adaugat in colectia noastra inca o bijuterie de argint cu perle, de o finete extraordinara, lucrate impecabil. Ele isi asteapta mireasa.

bijuterii cu perla

Set din argint cu marcasite si perla de cultura

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord