AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Aparitii noi de bijuterii placate cu aur

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Aparitii noi de bijuterii placate cu aur sunt in fiecare an. Odata cu trecerea timpului bijuteriile placate cu aur au aparut in diverse model cu pietre semipretioase una mai frumoasa ca alta. Este foarte important sa alegi bijuteriile placate cu aur care sa se potriveasca tinutei tale.

Bijuterii placate cu aur

Iti prezentam cateva aparitii noi de bijuterii placate cu aur pe SilverZone.ro. Pentru a accesoriza o tinuta de seara extrem de eleganta si pentru a obtine un look spectaculos, iti recomandam cerceii din argint placati cu aur cu safir albastru.

bijuterii din argint

Cercei din argint placat cu aur cu safir albastru

Zona argintie, stralucitoare, este lucrata din argint, fara pietre. Orice tinuta capata un farmec de poveste, daca este completata de acesti cercei minunati. Am ales de asemenea o bratara din argint placata cu aur cu trei pietricele de rubine fin lucrata.

bijuterii din argint

Bratara fixa din argint placat cu aur cu rubine

La fel ca si in cazul cerceilor, zona care pare impodobita cu pietre este de fapt o lucratura deosebita in argint. Este o bratara care atrage atentia, o bratara in nuante luxoase de auriu, frumos impodpobita cu pietre semipretioase: peridot, granat, topaz bleu, ametist, citrin.

bijuterii din argint

Bratara model flori din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Bijuterii din argint placate cu aur

Iesind din zona de bijuterii placate cu aur, bijuterii luxoase pentru ocazii speciale si mergand spre zona de bijuterii pentru tinute mai lejere, iti prezentam o bratara din inox cu trei culori de pietre. Este un accesoriu deosebit, un set de trei bratai pe care le poti purta si combina in fuctie de tinuta si stare de spirit.

bijuterii din argint

Set format din 3 bratari placate cu aur

Cu siguranata orice femei indragostita de moda isi poate gasi un accesoriu rafina. Vezi aici mai multe bijuterii placate cu aur.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord