AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu cuart fumuriu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu cuart fumuriu sunt populare toamna, cand obositi de atata soare, lumina si agitatie, cautam liniste. Rochia purpurie a toamnei fosneste rascolita facand ca magia culorilor de toamna sa se astearna incet peste orasul nostru drag.

Pietrele fumurii castiga popularitate odata cu sezonul frunzelor uscate iar cuartul fumuriu reprezinta o alegere accesibila. Tonurile pamantii ale acestei pietre splendide fac din bijuteriile cu care sunt impodobite cadouri unice si interesante pentru o persoana speciala sau chiar pentru tine.

Piatra de cuart fumuriu este asociata cu zodia scorpionilor, fiind una dintre rarele pietre semipretioase de culoare maro. Fumuriul de toamna al acestei pietre semipretioase se asorteaza perfect la orice tinuta, nuanta profunda a cuartului facand din aceasta piatra o bijuterie ce poate fi purtata la orice eveniment. Bijuteriile din argint cu cuart fumuriu sunt discrete dar, nobile. Cruciulita din argint decorata cu pietre naturale de cuart fumuriu slefuite multifatetat te va incanta prin splendoarea ei.

bijuterii cuart

Cruciulita cu pietre naturale de cuart fumuriu

 

Ai o prietena careia ii plac culorile linistite si neutre, pamantii? Nu ezita sa ii faci o surpriza placuta oferindu-i un pandantiv sau o pereche de cercei cu aspect de aur alb, impodobiti cu cuart fumuriu! Aspectul de aur alb al argintului scoate in evidenta tonurile calde ale acestei pietre mistice.

Stiai ca bijuteriile cu cuart fumuriu te pot transforma intr-o persoana mult mai pozitiva? Cuartul fumuriu este piatra puterii. Aceasta piatra semipretioasa este talismanul chakrei radacina. Se spune ca piatra de cuart fumuriu imbunatateste meditatia si aduce seninatate celei care o poarta. Nu intamplator, se crede ca bijuteria decorata cu piatra de cuart fumuriu este de mare ajutor atunci cand doua persoane care nu se inteleg isi doresc o armonie in relatii si o atmosfera de calm.

In mod mistic, cuartul fumuriu este simbolul spiritului si al intelectului uman. De-a lungul istoriei, sfere de cuart fumuriu au fost montate in argint si au fost purtate impotriva bolilor.

Alege din cutia cu bijuterii a toamnei, o piatra de cuart de culoarea frunzelor topite, montata in bruma de argint, de o stralucire in fata careia pana si culorile toamnei ar pali si bucura-te de magia acestui sezon alaturi de SilverZone.ro!

bijuterii cuart

Cercei floare din cristal fumuriu

 
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord