AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu granat

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu granat poti alege sa porti la tinuta ta zilnica. Piatra semipretioasa granat emana o energie care te infasoara intr-un val de seductie si da o senzatie incredibila de senzualitate. Alege sa porti o pereche de cercei mici cu piatra semipretioasa granat placati cu aur. Sunt bijuterii pentru toata ziua dar pot fi purtati si la ocazii deosebite.

Bijuterii cu granat aurii

cercei cu granate placati cu aur

Cercei mici placati cu aur cu pietre semipretioase granat

Daca iti plac culorile nobile in nuante pline, poarta bijuterii cu granat. Ne-am oprit de data aceasta sa vorbim despre bijuterii cu granat pentru ca sezonul acesta se promoveaza culoarea grena, dar si pentru faptul ca este o nuanta clasica ce se poate purta indiferent de anotimp, si care bineinteles poate foarte usor sa se asorteze in mai multe stiluri. Un colier din alama cu granat il poti purta la o tinuta lejera in cadrul unei petreceri in aer liber.

colier granat

Colier scurt din alama cu pietre semipretioase granate

Bijuterii cu granat si perle de cultura

Accesoriile sunt extrem de importante in orice tinuta, iar acum, chiar daca a venit frigul, vrei sa pastrezi stilul feminin. Adauga in garderoba un pic de culoare, de textura si cateva bijuterii foarte sic. Vei da in felul acesta un aer proaspat tinutelor tale, vei arata si vei transmite o stare de bine, indiferent de evenimentele la care iei parte.

colier granate si perle naturale

Colier cu pietre semipretioase granate si perle de cultura

SilverZone vine cu o colectie de bijuterii din argint inedite cu pietre semipretioase, pentru toate stilurile, colectie in care bijuteriile cu granat ocupa un loc important. Transforma-ti tinutele in aparitii cuceritoare, cu ajutorul bijuteriilor cu granat. Pot fi purtate atat la o tinuta de zi, cat si la una de seara, si cu siguranta nu se vor demoda de la un sezon la altul.

cercei cu granate placati cu aur

Colier lung cu perle de cultura si pietre semipretioase granate slefuite

Pietrele semipretioase granate cel mai des evidentiate in bijuterii variaza in nuante de la un rosu deschis, intens, pana la un rosu inchis, bordo, aproape de grena, violet. Nimic nu aminteste de drama si luxul bijuteriilor din epoca victoriana precum stralucirea izbitoare a granatului. Un pandantiv cu perla, invaluit cu pietre de granat il poti oferi cadou unei persoane dragi din viata ta.

pandantiv cu granate

Pandantiv din argint cu granate si perla de cultura

Bjuterii cu granat din argint

Pe SilverZone.ro vei gasi atat bijuterii cu aspect vintage, dar si stiluri mai contemporane, inele cu granate, cercei cu granat, colier cu granat, bratari cu granate si lista poate continua. Cumpara online cadouri bijuterii cercei din argint cu granate. Pentru o tinuta eleganta, am ales o pereche de cercei cu granat care se asorteaza perfect. Pietrele de granat natural pot fii detaliile care ofera in orice moment o nota de distinctie si rafinament.

cercei granate

Cercei din argint cu piatra semipretioasa granate

Si pentru ca bijuteriile cu aspect de aur sunt si ele prezente in tendintele actuale, am ales doua bijuterii placate cu aur si decorate cu granat, care ofera acea distinctie vestimentara sobra necesara pentru un stil desavarsit.

inel granate

Inel cu pietre semipretioase granate

Sofisticate si provocator de feminine, bijuteriile cu granat pot fi piesele cheie in aceasta toamna, asadar nu ezita sa le porti pentru a avea intotdeauna tinute dominate de eleganta si stil.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu piatra semipretioasa granat

In Orientul antic, pietrele de granat numite din timpuri stravechi in cinstea semintelor de rodie, erau inzestrate cu putere, erau montate in bijuterii si oferite ca semn de respect si admiratie. Se credea ca inelul cu granat da posibilitatea de a controla alte persoane. In plus, o piatra stralucitoare cu nuanta saturata personifica fidelitatea si devotamentul si fidelitatii nelimitate. In acelasi timp, au observat capacitatea unei bijuterii de a incita pasiunea, In Mongolia, fructul de rodie a fost considerat sacru. Oamenii credeau ca este sangele inghetat al unui dragon, iar pietrele naturale granate cu aspect de seminte de rodie inzestrandu-l pe propietar cu bogatie si putere.

Indiferent in ce mod alegi sa porti piatra semipretioasa granat, aceasta piatra regala, gasesti nenumarate modele cand vine vorba de bijuterii cu granat pretioase si stralucitoare.


Set din argint cu piatra semipretioasa granat

Intra pe SilverZone, si alege bijuteriile cu granat care iti plac cel mai mult, pentru ca intotdeauna se va purta stilul personal.

Click aici sa vezi mai multe bijuterii cu granat disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord