AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu granate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu granate se gasesc foarte multe in magazinele online. Alege bijuteria preferata cu piatra semipretioasa granat. 

Bijuterii cu granate deosebite

Numele de Granat vine din latina de la granatus, granum insemnand seminte, boabe. Stiai ca piatra de granat este asemanata cu semintele de rodie. Despre rodie se spune ca este talismanul oamenilor puternici si nobili care au grija de o cauza dreapta. 

Este un talisman al oamenilor anagajati in sfera creativa. Poarta un talisman cu pietre semipretioase granate. Un pandantiv din argint cu granat iti completeaza perfect tinuta.

bijuterii din argint

Pandantiv coroana din argint cu pietre semipretioase granat

Din cele mai vechi timpuri, granatul a fost considerat in primul rand o piatra masculina. Ca simbol al iubirii puternice, a fost montat in bijuteriile feminine doar in Evul Mediu. Ca niste carbuni stralucitori ce incalzesc un semineu intr-o iarna friguroasa, stralucind cu scanteieri fie de un visiniu inchis, fie rosu aprins, cu tonuri intense de chihlimbar, granatul emana caldura si pasiune. Poarta o bijuterie rafinata si eleganta cu pietre de granat. Piatra lunii ianuarie, granatul, este o piatra semipretioasa durabila si versatila, care are drept culoare principala rosul profund si cald, culoarea perfecta pentru inele, pandantive si cercei. Bijuteriile cu granate, casual sau formale, bijuterii din argint intotdeauna accesibile, fac din aceasta piatra o favorita printre iubitorii de bijuterii. Sunt bijuterii uimitoare cu aspect unic care vor  adauga clasa instantaneu oricarei tinute din garderoba. Alege sa porti o pereche de cercei din argint cu inchizatoare englezeasca si pietre semipretioase de granat.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu pietre semipretioase granate

Fiind una dintre cele mai cunoscute pietre din istorie, granatul, piatra persoanelor nascute in luna ianuarie, a fost popular inca din epoca Victoriana, fiind pretuit pentru intensitatea culorii rosii spre grena. Granatul a fost oferit drept cadou al dragostei inca din timpul grecilor antici. O pereche de cercei din argint cu granate sunt un cadou excelent pentru o aniversare sau o zi de nastere din luna Ianuarie. Piatra de granat are legaturi stravechi cu puterea feminina de viata, spunandu-se ca, daca porti un pandantiv cu granate aproape de inima, acesta iti va echilibra si impaca mintea.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint cu granat

Bijuterii cu granate inedite

Granatul este un vechi simbol al prieteniei. In trecut, granatele erau schimbate intre prieteni, pentru ca simbolizau afectiunea si garantia ca se vor intalni din nou. Se considera ca granatul este extrem de benefic in domeniul afacerilor. Este deosebit de benefic pentru acele persoane a caror activitate este orientata catre oameni. Daca urmeaza sa inchei o afacere importanta alege sa porti un inel din argint cu piatra de granat.

bijuterii din argint

Inel din argint cu piatra semipretioasa granat

Bijuteriile cu granate sunt o alegere ideala pentru persoanele care isi incep activitatea intr-un nou domeniu sau intr-un oras nou. In mitologia greaca, granatele erau oferite ca dar de iubire, fiind asociate cu eternitatea. In zilele noastre, bijuteriile cu granate sunt oferite in mod traditional pentru aniversarea a 19 ani de casatorie.

Piatra granatului reprezinta iubirea eterna, prietenia nelimitata, pasiunea, puterea si bogatia. Piatra semipretioasa granat are o energie magica si videcatoare intensa.

Pietrele semipretioase granat transmit o vibratie speciala si emana energie pozitiva celei care le poarta. Ofera-i sotiei tale dragi un cadou special. Un set de bijuterii din argint cu pietre de granat o va face foarte fericita. 

bijuterii din argint

Set din argint cu pietre semipretioase granat

In mitologia Greaca Hades, zeul infernului i-a oferit Persephonei un granat inainte ca aceasta sa il paraseasca pentru a-i asigura intoarcerea rapida. Prin urmare, bijuteriile cu granat pot fi oferite persoanei iubite inainte ca aceasta sa plece la drum lung, considerandu-se ca piatra vindeca legaturile rupte ale iubirii. Oricine iubeste ceea ce este pur si natural, caldura si culorile scaldate in lumina soarelui intr-o vara tarzie, va fi entuziasmat sa poarte bijuterii din argint cu granate. Vezi mai multe bijuterii cu granate disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord