AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu jad

Like Share Share Tweet
Reduceri BijuteriiPiatra de jad este o piatra semipretioasa de o energie simbolica unica, deosebita in miturile care o inconjoara. Denumita si “piatra de rai ”, jadul verde simbolizeaza calmul si linistea, la fel ca orice alt element verde al naturii.  Aceasta piatra verde, splendida, cu luciu discret, a fost folosita in timpuri stravechi ca material ideal pentru arme si unelte, datorita duritatii sale. Piatra de jad este, in acelasi timp, o bijuterie minunata nu numai in forma sa traditionala dar si sub forma unor bijuterii cu design modern. Piatra de jad a ajuns sa fie cunoscuta drept “piatra regala”, avand o semnificatie speciala, comparabila cu cea a aurului si a diamantelor. Datorita frumusetii si expresivitatii de care dau dovada, bijuteriile cu jad reprezinta o atractie deosebita pentru iubitorii de bijuterii.  Azi, aceasta piatra pretioasa este privita ca un simbol al bunatatii si al frumusetii, intruchipand intelepciunea, dreptatea, compasiunea dar si modestia si curajul. SilverZone.ro va pune la dispozitie modele minunate de bijuterii cu jad de o energie si frumusete simbolica, traditionale sau moderne, deosebit de armonioase.
Bijuterii cu jad

Bratara cu floare din scoica alba, sidef verde, jad, lemon quartz, ametist, carneol, margele din sticla

Bijuterii cu jad

Colier din matase japoneza cu pietre semipretioase: unakite, citrin, jad

Bijuterii cu jad

Bratara ajustabila cu pietre semipretioase agate, jad, carneol

In Feng Shui, se considera ca piatra de jad aduce bucurie, vitalitate si fericire, stimuleaza creativitatea si agilitatea mentala, avand in acelasi timp un efect de echilibrare si armonizare. La fel ca o pajiste sau ca o padure, jadul verde te poate elibera de ganduri negative, urand bun venit emotiilor pozitive si armoniei atat a corpului cat si a mintii. Culoarea verde a pietrei de jad intruchipeaza viata si echilibrul avand efecte linistitoare, relaxante si racoritoare. Lasa-te vrajita de frumusetea naturala a pietrei de jad adaugand varietate oricarei colectii de bijuterii din aur sau din argint, cu ajutorul stralucirii unice si uimitoare a bijuteriilor cu jad.
Bijuterii cu jad

Colier din sfoara cerata cu jad, cuart, turcoaz reconstruit si coral rosu

Bijuterii cu jad

Colier din sfoara cu pietre semipretioase: jad, ametist, carneol

Bijuterii cu jad

Set cu pietre semipretioase slefuite multifatetat Jad verde si argint: colier si cercei

Fie ca doresti sa porti bijuterii cu jad, fie ca doresti sa le oferi cadou, cu siguranta vei alege din cele mai frumoase perechi de cercei din argint cu jad, pandantive sau bratari elegante, sculptate in aur sau argint. Bucura-te de gama diversa de pandantive cu jad, coliere extraordinare sau inele cu detalii si stiluri moderne si contemporane, montate in argint. Vezi mai multe bijuterii cu jad disponibile acum.
Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord