AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii cu pietre semipretioase

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile noastre din argint cu pietre pretioase si semipretioase au cea mai buna calitate, sunt bijuterii care te vor cuceri.

Pietrele naturale sunt montate cu un aspect foarte curat de catre cei mai iscusiti maestri bijutieri si din acest motiv, arata impecabil. Aceste caracteristici sunt greu de gasit in alta parte. Pietrele semipretioase colorate slefuite multifatetat: ametist, citrin, granat, topaz, peridot au o claritate de admirat.

Lumina este perfect reflectata de fiecare piatra, oferindu-i o stralucire superba. Cand vei vedea pietrele in realitate, vei fi cu siguranta uimita de frumusetea lor. La noi gasesti bijuterii din argint lucrate cu o interpretare creativa si moderna, asortand forme sofisticate cu finisaje fine in stil antic.

Am selectat minutios modele desavarsite cu o simbioza intre stilul antic si modern. Bijuteriile din argint cu pietre semipretioase sunt bijuterii nemuritoare, de o eleganta maxima. Bijuteriile noastre sunt in serie limitata sau sunt bijuterii unicate, unele modele se vand si nu mai revin in stoc. Nu rata ocazia, cumpara acum bijuteria ta preferata!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord