AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare albastra

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Culoarea albastra este asociata cu cerul si marea. Ea semnifica expansiune, libertate si loialitate. Se spune ca albastru este o culoare ce reflecta devotament, adevar si seriozitate. Este o culoare pozitiva, care sugereaza in primul rand dreptate si cinste. Este una dintre cele mai benefice culori, deoarece este aliatul caii drepte, care te fereste de vicii, de dependenta si de influienta persoanelor cu caracter indoielnic. Deci nu pleca de acasa fara sa ai macar un accesoriu de aceasta culoare pozitiva. Albastrul te ajuta sa faci intotdeauna alegerea corecta, indiferent ca este vorba despre lucruri sau oameni. Poti alege sa porti ca accesorii bijuterii – cercei, pandantive sau bratari. Purtat in exces albastru poate deveni obositor si poate da durerei de cap. Despre bijuteriile de culoarea albastra se spune ca sunt aducatoare de liniste, bucurie si ofera o stare de bine persoanei care le poarta. Daca trebuie sa mergi la un eveniment important si vrei sa ai o tinuta cu totul speciala, poti sa adaugi la ea un set de culoarea albastra – inel cercei si pandantiv. Vei castiga admiratia tuturor iar culoare albastra a bijuteriilor te va ajuta sa fi deschisa si sa porti conversatii placute cu cei din jurul tau.

bijuterii din argint

Set din argint si cubic zirconia albastru: inel, cercei, pandantiv

bijuterii din argint

Inel din argint 925 cu floare zirconia albastru

Poti alege sa porti un inel model floare de culoare albastra. Floarea inelului poate fi ca o amuleta care sa te protejeze de energiile negative. Fiecare petala a florii are o semnificatia aparte - bucurie, liniste, dragoste, succes, incredere si respect. Daca este ziua prietenei tale cele mia bune si vrei sa ii oferi un cadou cu totul deosebit poti alege o frumoasa pereche de cercei de culoarea albastra. Sigur va fi bucuroasa de cadoul primit.

bijuterii din argint

Cercei din argint si cubic zirconia albastru

bijuterii handmade

Colier albastru lung cu pietre semipretioase si cristale

Daca iti place sa porti coliere care sa iasa in evidenta prin culoarea si marimea lor poti alege sa porti un colier lung de culoare albastra cu pietricele. Culoarea albastra a bijuteriilor, te va ajuta sa te simti linistita si sa o o stare de spirit foarte buna. Se spune ca prin purtarea diferitelor bijuterii de culoarea albastra vei strani curiozitatea tuturor si vei fi ferita de energiile negative.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord