AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare galbena

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Culoarea galben este cea mai calda, cea mai expansiva si poate cea mai insufletita culoare. Galbenul este intens, amplu si orbitor ca un suvoi de metal topit. O vorba din popr spunea ca galbenul ar simboliza gelozia. Ei bine, lucrurile nu stau chiar asa. Galbenul este mult mai benefic decat se crede - in primul rand contribuie la eliminarea toxinelor, stimuleaza pofta de mancare si te ajuta sa ai un somn adanc si linistit. In plus actioneaza benefic in diminuarea timiditatii si a tracului. Indiferent ca e vorba despre un baiat pe care vrei sa il cunosti sau despre o lucrare pe care trebuie sa o sustii in fata clasei, un accesoriu galben te va ajuta sa treci mai usor peste moment. De culoarea galben se mai spune ca are un efect pozitiv asupra felului in care te simti si este recomandat sa se regasesaca in locuinta propie. Galbenul este si culoarea luminii si a optimismului. Daca galben este culoarea ta preferata, poti purta o bratara fixa din alama cu pietre naturale de aceasta culoare pentru a te inviora si pentru ati inlatura toate temerile. Fiind o culoare calda te va ajuta in privinta concentrarii in anumite proiecte.

bijuterii handmade

Bratara fixa din alama cu pietre naturale

Daca esti o fire timida si vrei sa ai o mai buna comunicare cu cei din jurul tau, se spune ca este bine sa porti un accesoriu galben, cum ar fi un inel care, sa iti fie ca o amuleta norocoasa si sa te ajute sa te eliberezi de temeri. Cuartul galben ofera optimism, armonie si pace persoanei care il poarta. Fiind culoarea soarelui, galbenul este asociat in mod frecvent cu bucuria si energia pozitiva, de aceea se spune ca este bine sa porti cercei de aceasta culoare.

bijuterii handmade

Bratara ajustabila din snur galben cu margele

Daca urmeaza sa inchei o afacere este bine sa porti o bratara de culoare galbena care sa fie ca un taliman norocos si sa te ajute in atingerea obiectivelor pe care ti le-ai propus. Se spune ca piatra semipretioasa agat galben, care se gaseste pe bratara te ajuta sa ai o stare de spirit foarte buna Daca se apropie ziua prietenei tale ii poti oferi cadou o bratara din snur galben care semnifica prietenia sincera si adevarata.

bijuterii handmade

Bratara elastica cu margele galbene si lemn de cocos

Daca ai un stil hippie si iti place sa porti bluzite din in si blugi iti poti accesoriza tinuta cu o bratara din margele galbene si acestea iti vor completa perfect stilul. Din timpuri stravechi, se spune ca daca porti o bijuterie de culoare galbena, aceasta va fi ca un talisman care iti va aduce fericire, liniste sufleteasca si te va feri de energiile negative.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord