AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare mov

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Movul este culoarea caldurii si a permutatiilor, a imbinarii dintre minte si inima, dintre materie si spirit. Este o culoare pacifista, care calmeaza atat nervii tai, cat si pe ai celorlalti. Daca ti-a facut cineva probleme (sau i-ai facut tu cuiva), imbraca-te in ceva mov si lucrurile se vor rezolva discutand cu calm. Daca te-a infuriat prietenul tau, o bijuterie de culoare mov te va feri probabil de o criza de isterie si-ti va limpezi mintea. Tot movul este cel care te ajuta si cand ai ochii obositi, iti invioreaza privirea si te face sa te simti mai odihnita. Dar mare atentie: purtat in exces, movul aduce multe ganduri meschine si te va face sa te pierzi in detalii nerelevante. Daca esti o persoana activa in permanenta cautare, cumpatata si echillibrata este bine sa porti o pereche de cercei de culoare mov si vei vedea ca aceste atuuri ti se vor accentua, deoarece pe vremuri se spunea ca movul este o culoare a stabilizarii si a concentrarii.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu aspect de aur alb cu pietre mov

Se spune ca movul este culoarea puterii, de aceea daca vrei sa ajungi pe o scara ierarhica mai ridicata si sa detii controlul, este bine sa porti un inel de culoare mov care iti va fi ca o amuleta, care te va ajuta sa iti atingi obiectivul propus. Movul mai este considerat ca fiind o culoare asociata cu onoarea, demnitatea si respectul de sine. Daca aceasta este culoarea ta preferata si ai aceste calitati poti purta o pereche de cercei care te vor ajuta datorita acestei culori sa nu iti pierzi nici una din aceste calitati.

 
bijuterii din argint

Set din argint si ametist dreptunghiular mov: cercei si pandantiv

Daca ai avut o cearta cu cineva si vrei sa clarifici situatia poti purta un set de culoare mov deoarece aceasta este si o culoare linistitoare care te va ajuta sa fi calma si sa rezolvi situatia creata. Daca vrei sa fi creativa si sa ai inspiratie poti purta un pandantiv de culoare mov. Se spune ca aceasta culoare incurajeaza aceste doua calitati iar prin imbinarea lor poti obtine rezultatul dorit.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint si cristal mov

Oamenii pe vremuri spuneau, ca movul este si culoarea misterului, a pasiunii, a romantismului si a emotiilor, de aceea daca vrei sa cuceresti o persoana la care te gandesti de ceva vreme, poarta o pereche de cercei mov care te vor ajuta sa ajungi la inima persoanei dorite. Culoarea mov a acestor bijuterii te va ajuta sa ai o relatie buna cu cei din jurul tau, sa ai o gandire pozitiva si cel mai important sanatate si noroc.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii de culoare mov
Ce culoare de bijuterie trebuie sa port? | SilverZone.ro2015-09-17 13:52:02

[...] Bijuterii de culoare mov [...]

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord