AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare portocalie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Portocaliul este perceput ca fiind cea mai calda culoare din spectrul solar. Este o culoare senzuala si energica si, desi nu este la fel de puternica precum rosul, aceasta este revigoranta si stimulenta. Este asociata caldurii, multumirii, prosperitatii si onestitatii. Portocaliul este o culoare extrem de benefica, sugerand in primul rand energie pozitiva! Ai observat ca, de cate ori te imbraci in portocaliu, atragi oamenii ca un magnet? Ei asta se intampla pentru ca exprimi ceva pozitiv, cald, de incredere si voie buna. Portocaliul este ideal pentru orice activitate de grup: de la distractie, dans, pana la sport. Este suficient sa porti un accesoriu, de exemplu bijuterii cum ar fi bratari, cercei sau inele si vei emana bucurie de viata si incredere. Tot portocaliul creste si sentimentul de iubire... Dar nu faceti exces daca nu vreti sa va treziti cu un sir lung de admiratori insistenti. Se spune ca daca porti bijuterii de culoarea portocalie vei emana optimism, veselie si emotie. Se considera ca aceasta culoare simbolizeaza curajul si creativitatea de aceea este bine sa porti o pereche de cercei cu cristale portocalii deoarece iti va spori curajul si te va ajuta sa iti pui ideile in practica.

Cercei spirala din argint cu bila din cristal portocaliu

Cercei spirala din argint cu bila din cristal portocaliu

Brosa din argint cu email portocaliu copacul vietii cu perle de cultura

Brosa din argint cu email portocaliu copacul vietii cu perle de cultura

Daca vrei sa cuceresti baiatul de care iti place, se spune ca este bine sa porti o brosa de culoare portocalie deoarece culoarea acestui accesoriu confera senzualitate si siguranta. Stramosii spuneau ca portocaliu este culoarea care indeamna la un puternic sentiment matern, la nevoia de a oferi protectie, fiind totodata si culoarea fericirii. De aceea daca esti pe punctul de a deveni mama este bine sa porti o pereche de cercei portocalii.

Cercei din argint pictati cu email portocaliu, marcasite si carneol

Cercei din argint pictati cu email portocaliu, marcasite si carneol

bijuterii handmade

Bratara inima din inox cu snur portocaliu

Daca urmeaza sa iei o hotarare importanta in viata ta este bine sa porti o bratara de culoare portocalie, aceasta va fi ca o amuleta norocoasa care te ve ajuta sa iei decizia cea mai inteleapta. Culoarea portocalie a acestor bijuterii iti va aduce optimism, fericire, noroc si intelegere cu cei din jurul tau. Poarta aceasta culoare si vei starni curiozitatea si admiratia tuturor.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord