AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare rosie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Despre culoarea rosie se spune ca simbolizeaza caldura, foc, pasiune si entuziasm. Are efectul de a stimula oamenii sa ia decizii in mod rapid si creste sperantele. Rosu este o culoarea plina de forta si de vitalitate. Chiar daca nu este culoarea ta preferata, incearca sa porti macar un accesoriu rosu, deoarece acesta iti intareste sistemul imunitar, imbunatateste circulatia si previne racelile. In plus, te ajuta la scoala sau serviciu, deoarece imbunatateste memoria si rabdarea, iar daca tocmai te-ai indragostit si te-a apucat tristetea, din cauza ca el se uita cam lung la o alta fata, nu dispera. Poarta un accesororiu, o bijuterie de culoare rosie si in scurt timp vei vedea ca nu mai suferi de nici un fel de tristete. Nu exagera inca cu rosu – abuzul de aceasta culoare induce stari de neliniste si stres. Se spune ca bijuteriile de culoarea rosie maresc entuziasmul, stimuleaza energia si incurajeaza actiunea si increderea in sine. Se spune ca pentru a capta atentia celor din jur este bine sa porti o bijuterii de culoare rosie. O pereche de cercei cu cristale rosii pot fi accesoriul ideal care sa te ajute in castigarea atentiei celor din jur.

Cercei mici din argint cu cristal rosu

Cercei mici din argint cu cristal rosu

Colier din argint cu cristal rosu

Colier din argint cu cristal rosu

Atunci cand ai de dus la capat un proiect, este recomandat sa porti accesorii de culoare rosie. Poti alege sa porti un colier cu cristal rosu, acesta avand rolul unei amulete care sa te ajute in obiectivele propuse pentru finalizarea proiectului. Rosu este si culoarea dragostei. Din vremuri se spune, ca atunci cand vrei sa cuceresti o persoana de care iti place foarte mult si te invita la o intalnire este recomandat sa porti un set cu pietre rosii pe care sa il asortezi la o rochie neagra si cu siguranta persoana dorita va fi coplesita de eleganta si rafinamentul tau.

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia rosu: cercei si pandantiv

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia rosu: cercei si pandantiv

Cercei lungi din argint cu pietricele rosii

Cercei lungi din argint cu pietricele rosii

Frumoasa perche de cercei lungi cu piatra rosie o poti asorta la o coafura eleganta. Aceste bijuterii ii vor da o nota aparte, iar tu la randul tau vei castiga admiratia celor din jurul tau. Se spune ca daca vei purta bijuterii de culoare rosie vei fi seducatoare. Fiind o intruchiparea a celor mai puternice dorinte, emotii si pasiuni culoarea rosie este cea care simbolizeaza iubirea. Culoarea rosie a bijuteriilor iti va aduce iubire, sanatate, noroc si reusite in viata.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii de culoare rosie
Ce culoare de bijuterie trebuie sa port? | SilverZone.ro2015-09-17 12:56:06

[...] Bijuterii de culoare rosie [...]

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord