AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii de culoare roz

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Rozul este o culoare calda si este preferata de aproape toate doamnele si domnisoarele. Pinkul sare in ochi insa – culmea, semnificatia culorii este cu totul alta: ofera echilibru si elimina tensiunile psihice. In general persoanele foarte exigente cu ele insele ocolesc acesta nuanta deoarece li se pare lipsita de greutate, insa tocmai lor le-ar face bine o portie de roz. Culoarea roz te detensioneaza, te ajuta sa iti accepti micile defecte sau greselile si sa iei decizii corecte.

Se spune ca piatra roz promoveaza toate tipurile de dragoste si este o piatra a iubirii pure. Este aducatoare de prietenie si fericire. Din vremuri stravechi se spune ca rozul te ajuta sa fi sanatos, atat fizic cat si mental si combate cu succes oboseala. Daca te-ai lungit prea mult intr-o seara la un party poarta un accesoriu roz si vei fi mult mai fresh, bineinteles cu conditia sa nu exagerezi. Daca il porti in exces are efect contrar: oboseala, confuzie. Pe timpuri, tinerele domnisoare purtau la petrecerile fastuoase rochii elegante pe care le asortau cu bijuterii adecvate. Preferau sa aleaga bijuterii de culoare roz care semnifica puritatea si sinceritatea sufletului lor, totodata dorind sa se bucure de atentia tinerilor cavaleri care intr-un viitor apropiat urma sa le devina parteneri de viata.

Daca vei purta un superb inel de culoare roz vei atrage admiratia persoanelor dragi si vei conferi atat frumusete interioara cat si exterioara.

bijuterii din argint

Inel din argint cu piatra roz

Se spune ca atunci cand porti un pandantiv din argint de culoare roz, acesta poate fi considerat un talisman care inlatura gandurile si energiile negative si mareste iubirea si fidelitatea fata de persoana iubita.

bijuterii din argint

Pandantiv din argint cu piatra roz

Daca doresti sa iti impresionezi partenerul de viata, poarta un frumos set format din bijuterii roz, inel, pandantiv si cercei la o seara romantica organizata de el intr-o locatie superba.

bijuterii din argint

Set inima din argint cu pietre roz: inel, cercei, pandantiv

Cei doi fluturasi din perechea roz de cercei simbolizeaza, libertatea si puritatea sufletului si te ajuta sa fi mai intelegatoare, calma si romantica.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu calcedonie roz si rodolit

Prin purtarea acestor bijuterii de culoare roz vei emana optimism, te vei simti linistita si ii vei binedispune pe cei care te inconjoara. Se spune ca daca porti bijuterii roz vei avea parte de noroc , sanatate si vei fi ferita de cele rele avand o relatie foarte buna cu persoanele din jurul tau.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord