AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii online. Cum sa faci achizitii sigure

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Stim ca multe persoane experimenteaza un sentiment de teama atunci cand vor sa achizitioneze bijuterii online si stim, de asemenea, ca acest sentiment este indreptatit de multe ori.

Inel cu pietre rosii

Inel din argint cu cubic zirconia

Noi, cei de la SilverZone.ro, dorim sa indepartam acest sentiment si sa venim in intampinarea clientilor cu cateva sfaturi, dar si asigurari.

Inainte de a cumpara bijuterii online, verifica reputatia magazinului

Stim ca exista magazine online de bijuterii (si nu numai) care nu  isi respecta clientii, care afiseaza fotografii ce nu au corespondent in realitate sau nu isi respecta datele de livrare etc. Aceste lucruri se pot insa verifica, putand alege astfel magazinul online in cunostinta de cauza, fara a va expune vreunui risc. Traim in epoca internetului, unde informatiile despre branduri circula si raman online. O simpla cautare pe Google dupa numele marcii/ al magazinului online va poate inlatura dubiile sau, din contra, vi le poate confirma. Internetul este ca un cazier pentru fiecare brand in parte. Noi, cei de la SilverZone.ro, va punem la dispozitie o serie de marturii ale clientilor, precum si pagina noastra de Facebook, unde suntem extrem de transparenti si unde discutam deschis cu peste 35 000 de clienti. Puteti posta oricand pe pagina noastra si cere parerea celor care au comandat deja. Iata si cateva dintre marturiile clientilor:

"Buna ziua. Am primit putin mai inainte coletelul de la dumneavoastra. Fetita mea sta numai in fata oglinzii de cand i-am pus cercelusii achizitionati de pe site. Pot spune ca produsele comandate sunt mult mai frumoase in realitate! Felicitari pentru profesionalism: site, management, produse si livrare.Cu siguranta vom reveni! Va multumim!"
"Am primit produsele comandate...sunteti minunati la fel ca produsele dvs...trebuia sa le fac cadou...dar la cat de frumoase sunt le-am pastrat pentru mine...spre rusinea mea :) si cum lucrez si eu la un magazin de bijuterii de lux cunosc calitatea...zirconiul dvs are o stralucire deosebita si argintul este placat cu rodiu ceea ce e foarte bine...nu ma mai lungesc cu vorba. O zi cat mai frumoasa! si va multumesc pentru promtitudine!"
"Stimati colaboratori ai firmei SilverZone, raspund cu placere invitatiei dv. de a va da feedback-ul; sunteti superprofesionisti! Incepand cu sait-ul, totul a fost impecabil: Comanda facila, bijuteriile super, viteza fulger, ambalarea mai mult decat 100% sigura, livrare prompta,etc. Sunt de-a dreptul incantata sa constat ca se poate si asa. Felicitari pentru tot si, cu toate ca nu sunt o mare fana a bijuteriilor, sunt sigura ca voi reveni; fiindca sunteti la mare tinuta. Cand am citit cateva din marturiile clientilor ma intrebam "oare chiar asa sa fie"?. Acum pot afirma cu certitudine ca nu au exagerat. Voi adauga si parerea mea si totodata va voi recomanda tuturor cunostintelor. Mult succes in continuare! (in aceeasi maniera)."
"Bijuteriile sunt foarte frumoase,cerceii sunt chiar deosebiti,mai frumosi ca in poza."
"Sunt foarte multumita de bijuteriile comandate si primite.Sunt mult mai frumoase decat ma asteptam!Voi ramane clienta dvs !"

Verifica daca site-ul care comercializeaza bijuterii online apartine unei companii reale

Orice magazin online este obligat prin lege sa afiseze datele sale de contact pe site: companie, telefon, adresa reala, e-mail etc. Veridicitatea acestor date se poate verifica foarte usor pe site-ul Registrului Comertului. Puteti vedea datele SilverZone.ro aici si ne puteti contacta cu incredere oricand doriti.

Verifica vechimea magazinului  online de bijuterii

Aceasta nu inseamna ca magazinele noi nu sunt de incredere, insa un magazin care se afla pe piata din 2008, asa cum este SilverZone.ro, confera mult mai multa incredere.

Atestari si sigla ANPC

Verifica atestarile si marcile de incredere primite din partea unor organisme terte (exemplu trusted.ro sau GPeC). De asemenea, verifica termenii si conditiile magazinului si asigura-te ca exista link-ul ANPC pe site. Magazinul nostru este atestat GPec si toate bijuteriile online sunt verificate si marcate la ANPC. Speram ca v-am fost de folos si ca veti fi precauti in alegerea magazinului de bijuterii online! Va asteptam pe SilverZone.ro!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Bijuterii online. Cum sa faci achizitii sigure
ilina2015-02-16 22:01:53

bijuteriile mereu reprezinta o componenta esentiala a tinutei noastre fie ca e vorba de un colier sau o bratara sau un simplu inel ... unele bijuterii pe care ni le dorim le putem creea si uneori ne dorim bijuteriile noastre sa reprezinte ceva anume.. putem sa ne cautam simboluri favorite sau sa vrem culori anume .

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord