AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii pentru stilul boho chic

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
bijuterii stil boho stil boho stil boho

Stilul boho chic a aparut in perioada 2004 - 2005, in Marea Britanie si apoi in SUA. Boho vine de la "bohemian" deci, dupa cum probabil ati ghicit, este vorba despre un stil boem, adoptat in prima faza de catre vedete precum Sienna Miller, Kate Moss, gemenele Olsen, Nicole Richie. Pana in prezent, stilul s-a perfectionat si rafinat continuu, ajungand sa fie adoptat si propagat ca si trend al acestui an (2012) in toata lumea. Desi a adopta acest stil pare destul de simplu si, la prima vedere, ai senzatia ca tot ce presupune este sa te ridici din pat si sa arunci pe tine ce iti vine la mana, realitatea este ca este destul de complicat sa fii boho, dar in acelasi timp chic si de efect. Boho presupune o imbinare intre stilul hippie, vintage, gipsy, artizanal, etno si piese cat se poate de actuale.

colier mov

Colier din sfoara cerata cu ametist, jad mov si sidef vopsit mov

Din garderoba acestui stil nu trebuie sa lipseasca fuste maxi inflorate, blugi cu aspect uzat, tunici cu motive florale/ etnice (ii)/ tribale, genti in tonuri pamantii, de dimensiuni mari, gen sac, esarfe, sandale romane, ugg-uri etc. Este un stil foarte liber, fara prea multe reguli impuse, insa trebuie sa aveti mare grija la felul in care imbinati lucrurile, astfel incat sa nu capatati un aspect de sorcova. Rochiile albe din in sau matase  sunt de asemenea foarte purtate de catre adeptele stilului, impreuna cu bijuterii si accesorii colorate sau din piele, care sa aduca o tusa boho.

bijuterie tribala

Colier in stil tribal

De asemenea, sa nu uitam franjurile (un detaliu traditional american), dantelele (foarte intalnite in traditia populara romaneasca), volanele etc. In ceea ce priveste bijuteriile, ele sunt de obicei confectionate din materiale naturale (lemn, pene, sfoara impletita, pietre semipretioase, margele), in tonuri natuale pamantii (maron, bej, galben etc) dar si auriu si culori mai tari, care ies mai mult in evidenta (albastru, rosu, portocaliu etc), sunt inspirate din natura (motive florale sau diverse animale cu valoare de simbol, fildesi etc).

cercei colorati

Cercei cu cristale

SIlverzone.ro va sta la dispozitie cu o colectie impresionanta de astfel de bijuterii, care pot da valoare stilului boho, de la bijuterii vintage, la bijuterii handmade extraordinar de frumos lucrate, din lemn, margele, sfoara impletita, piele, cupru, alama, perle si multe altele. In continuare, vom da doar cateva exemple de astfel de bijuterii, invitandu-va sa veniti pe SIlverZone.ro pentru a va bucura de peste 2500 de modele minunate.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord