AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii perfecte pentru ocazii perfecte

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile perfecte pentru ocazii perfecte, chiar exista! In incercarea de a gasi bijuteria perfecta din argint, poti gasi modele de coliere sau cercei cu pietre foarte deosebite. Toti avem o bijuterie pe care o purtam aproape mereu, poate un lant, o bratara sau o pereche micuta de cercei. Aceste bijuterii sunt speciale pentru cel care le poarta, fiind de cele mai multe ori primite cadou sau mostenite de la cineva drag.

bijuterii din argint

Pandantiv arbore din argint cu turcoaz verde reconstruit

Turcoazul este o piatra minunata, foarte populara, bijuteriile cu turcoaz fiind perfecte pentru a fi oferite cadou la orice ocazie, avand un impact deosebit asupra celor care le primesc, datorita culorii deosebite care poate reinventa orice tinuta. Bijuteriile din aur, cele cu perle, turcoaz sau onix, sunt cadourile potrivite pentru aniversari, datorita farmecului aparte.

bijuterii din argint

Set: inel si cercei din argint cu opal roz

Bijuteriile cu diamante sunt potrivite pentru aniversarea a 60 de ani pentru ca sunt pietrele care simbolizeaza rezistenta in timp.

argint

Bratara din argint cu piatra albastra

Minunata este si combinatia aur si argint, utilizata la crearea unor deosebite modele de cercei, inele, coliere sau bratari, combinatie ce creaza un efect vizual remarcabil. Un pandantiv inimioara, cu rubin, smarald, safir, este un cadou potrivit pentru mama, pentru zilele de nastere a tinerelor domnisoare si, desigur, pentru mirese.

bijuterii din argint

Pandantiv inima din argint placat cu aur

Un cadou potrivit pentru o tanara mamica sunt bijuteriile cu safire, safirele transmitand o vibratie speciala ce emana energie pozitiva celei care le poarta.

argint

Cercei din argint placat cu aur roz cu safir albastru

Sa alegi cu ce te imbraci este foarte usor daca stii ce bijuterii vei purta. De cele mai multe ori este intelept sa ai o bijuterie sau un set de bijuterii versatil, pe care sa il poti purta la orice si in orice moment al zilei.

bijuterii din argint

Set din argint cu piatra semipretioasa topaz bleu

O bijuterie din argint cu cuart roz sau calcedonie roz este o bijuterie perfecta! Poate fi un set cu cuart roz elegant, pentru ocazii speciale, la fel de valoros ca siragul de perle, prea valoros pentru a fi purtat in orice moment al zilei fiind potrivit numai unui eveniment special, sau, poate fi o bijuterie cu calcedonie roz ce poate fi asortata unei rochite de vara.

bijuterii din argint

Cercei cu pietre semipretioase roz din argint

Sa arati fabulos este mai usor cu ajutorul unei bijuterii fantastice. Materialele exceptionale din care sunt create aceste bijuterii, designul perfect, iti fac tinuta sa arate nemaipomenit. Aniversari, nunti, zile de nastere sau sarbatori religioase reprezinta momente in care este apreciata o selectie frumoasa de bijuterii fine. Poarta bijuterii din argint cu pietre frumoase la evenimente care cer o astfel de bijuterie! Bijuteriile perfecte pentru ocazii perfecte ne dau atat de multe motive sa oferim si sa primim cadouri. Purtand bijuteria perfecta adaugi placere vietii de zi cu zi!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord