AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii Placate cu Aur

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile placate cu aur te transforma intr-o diva, oferind-uti un aer chic si sofisticat. Tinuta ta arata mai scump cu bijuterii aurii.

Mai jos iti vom prezenta cateva sugestii de bijuterii placate cu aur, unele mai frumoase decat altele.

Aurul este considerat un simbol al bogatiei. Este un metal dens si are greutatea specifica foarte mare, 19,3 g/cm3 cand este pur si 15,3 g/cm3 cand este moale si are impuritati. Aurul prezinta un luciu metalic stralucitor si o culoare galben de aur cu stralucire vie, alb argintiu la varietatile cu continut de argint numite electrum. Aurul este stabil in aer, apa, hidroxizi, baze, acizi, pate fi atacat doar de apa regala sau de cianura de potasiu.

Puritatea aurului pentru bijuterii se masoara in carate, aurul pur fiind de 24 de carate. Inainte de a putea fi utilizat, aurul trebuie sa fie rafinat si, de cele mai multe ori, este folosit cu alte metale, pentru a-l face mai dur.

Argint placat cu aur, inox placat cu aur sau alama placata cu aur le regasesti pe www.silverzone.ro, fiecare dintre noi isi alege aliajul dorit in functie de preferinte si nevoi.

bijuterii placate cu aur

Lantisor din argint placat cu aur cu bilute

Un aliaj des intalnit impreuna cu aurul este inoxul, deoarece nu contine nichel si nu provoaca alergii persoanelor care poarta bijuterii. Multe persoane au renuntat sa mai poarte bijuterii din aur pur in schimbul bijuteriilor placate cu aur, deoarece aurul pur este foarte scump si nu isi permit sa cumpere mai multe bijuterii, pe care pot sa le schimbe in functie de tinuta dorita. Bijuteriile noastre placate cu aur au la baza un aliaj inoxidabil creat special sa mentina aurul multa vreme. Sunt placate cu aur de 18 carate. Prezinta o rezistenta buna in timp de aproximativ 4-5 ani daca sunt pastrate in locuri uscate. Aceste bijuterii placate cu aur sunt mult mai ieftine decat cele din aur pur, si de aceea poti sa-ti achizitionezi mult mai multe inele placate cu aur, la pretul unei bijuterii din aur. Colier din inox placat cu aur de 18 k, un cadou potrivit de ziua persoanei iubite sau la evenimentele speciale din viata voastra.

coliere placate cu aur

Colier LOVE placat cu aur

Bijuteriile placate cu aur imbina eleganta si rafinamentul care degaja o lumina calda punandu-te in centrul atentiei. Fie lanturi placat cu aur, bratara de argint placata cu aur, inel placat cu aur sau cercei din argint placat cu aut toate aceste bijuterii din argint placat cu aur confera prestanta purtatoarei. Cercei lungi din argint placat cu aur galben cu stelute poat fi purtati de zi cu zi sau ii poti asorta la o fituta de seara. Tinutele albe in combinatie cu bijuterii placate cu aur sunt o alegere buna, insa ai grija sa nu fie nuante diferite de galben. Regula la o tinuta de seara asortata cu bijuterii placate cu aur este sa nu ai mai mult de trei sau patru accesorii la tinuta si foarte important ca un accesoriu placat cu aur sa iasa in evidenta. Alege o pereche de cercei placati cu aur.

bijuterii din argint placate cu aur

Cercei lungi cu stelute din argint placati cu aur

Fiecare mama se gandeste si la fetita ei, asadar pe site-ul nostru www.silverzone.ro regasesti bijuterii pentru copii. Cercei pentru fetita din inox placat cu aur cu trei pietricele cubic zirconia sunt finuti si dragalasi. Copiii in general nu au grija de lucruri sau obiecte asadar majoritatea mamicior prefera sa cumpere bijuterii placate cu aur pentru copii, iar cand acestea vor creste si au simtul responsabilitatii atunci putem vorbii de alte materiale la bijutrerii.

cercei pentru copii

Cercei verigi cu pietre din inox placat cu aur

Bratara din inox placata cu aur si email colorat. Este o bratara potrivita pentru un nou nascut. Are la baza un aliaj inoxidabil antialergic, creat special sa mentina aurul multi ani. Nu contine nichel.

bratara pentru copii

Bratara pentru copii placata cu aur

Multe doamne si domnisoare nu pot purta bijuterii simple fantezie, pentru ca materialul comun, din care sunt confectionate, le provoaca iritatii, supuratii, rani ale lobului urechii si dureri. Din acest motiv, sunt nevoite sa poarte zi de zi o singura pereche de cercei din aur. Daca doresti sa fi in pas cu moda si faci o achizitie buna si mai putin costisitoare in aceste momente de criza, intra pe SilverZone.ro si rasfata-ti privirea cu modele unicat de cercei placati cu aur. Colegele te vor invidia vazand cate bijuterii frumoase ai achizitionat si nici macar nu-si vor da seama ca nu sunt 100% din aur. Acum stii sa faci investitii bune chiar si pe timp de criza. Vezi mai multe bijuterii placate cu aur.


Inel cu imitatii de diamante din inox placat cu aur de 18 carate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord