AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii potrivite personalitatii tale

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Daca esti o fire invingatoare, puternica, feminina sau visatoare cu un stil personal aparte, atunci esti dependenta de frumos, util si placut. Pentru a fi corect si frumos accesorizata imprumuta din ideile designerilor si aplica personalitatea ta in tinute casual sau elegante, accesorizate cu bijuteriile corecte. Foloseste cu incredere bijuteriile cu sidef alb atunci cand doresti sa obtii un aspect ce emana rafinament, puritate, eleganta, feminitate pentru ca sideful insusi este un simbol al prosperitatii si abundentei, al puterii si fertilitatii.


Inel floare din argint cu marcasite si sidef alb

O combinatie de culori ce nu se va demoda niciodata, te va ajuta sa te simti puternica si impunatoare, potrivita pentru purtat la serviciu. Bijuteriile le alegi in functie de tinuta, personalitate, ocazie sau chiar la cererea unei persoane dragi. Starea noastra de spirit se observa perfect datorita culorilor destinate accesoriilor pe care le purtam intr-o zi. Trebuie sa ai mare atentie la rochia pe care o porti - de exemplu accesoriile pretioase cer un obiect vestimentar asemanator. Sa nu uiti ca importanta in alegerea bijuteriilor este si coafura. Pentru o coafura simpla, parul prins in coc, se potrivesc cercei mici, finuti.


Cercei din argint cu pietre semipretioase granate

Pentru parul lung, lasat liber se potrivesc cercei lungi, eventual mai incarcati sau tip candelabru. Siguranta de sine o poti avea sau o poti dobandi. Daca ai castigat asta de la cineva atunci in sfarsit poti purta haine colorate, sa indraznesti sa te simti bine in pielea ta si sa-ti afisezi vitalitatea, sa fii mai fresh.


Cercei lungi model candelabru din argint cu ametist

Cand cumperi o bijuterie obisnuita, iei in calcul insusiri precum numarul de carate, genul de pietre folosite si aspectul per ansamblu al acestora. Cand vine vorba de a alege in functie de personalitatea ta, o mare parte din farmecul unei asemenea alegeri este ca provine din povestea ta, a vietii tale.

Ce bijuterie te transforma dintr-o necunoscuta intr-un superstar? E o aventura sa porti asemenea bijuterii. Inspira-te din colectia noastra SilverZone.ro!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord