AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia leu

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii cu pietre pentru zodia leu sustin puterea si dorinta de a domina. Femeile nascute in zodia leu poarta bijuterii cu peridot (olivina), bijuterii cu chihlimbar, rubine, onix negru.

Zodia leu este guvernata de planeta Soare si este un semn de foc. Aceasta planeta sporeste vointa, hotararea, sansa si norocul in viata, dar si orgoliul, mandria si furia. Acesti nativi sunt cei mai buni pentru a fi lideri, le place sa fie mereu in fata si sa capteze atentia tuturor.

bijuteriizodia leu

Cercei din argint placat cu aur decorati cu pietre semipretioase peridot

Nativul leu este descris ca fiind puternic, activ si intotdeauna cu zambetul pe buze cand toate ii merg bine.

Vointa este motto-ul din spatele nativului leu. Nu da inapoi de la actiunile pe care le incepe pentru ca scopul final este tot ceea ce conteaza.

bijuterii din argint

Cercei din argint cu chihlimbar natural baltic

Zodia leu are ca si pietre norocoase peridot verde, chihlimbar, rubin si onix. Prin purtarea acestor pietre semipretioase cei nascuti in zodia leu vor fi feriti de toate pericolele.

Daca trebuie sa oferi cadou unei persoane speciale din viata ta nascute in zodia leu poti alege sa ii daruiesti bijuterii cu rubin.

bijuteriizodia leu

Cercei din argint cu marcasite si rubin industrial

Legenda spune ca rubinul era numit si regele pietrelor pretioase si ca ar fi fost folosit din epoca de piatra. Se spune ca aceasta piatra are rol protector impotriva gandurilor negative.

Daca nativa zodiei leu este o persoana generoasa, loiala si creativa poti alege sa ii oferi o pereche de cercei cu rubine, iar prin purtarea acestei pietre, asa cum spuneau si stramosii nostri, ea va pune si mai mult accent pe aceste calitati.

Se spune ca cei nascutii in zodia leu sunt persoane carora le place enorm sa capteze admiratia si atentia celor din jurul lor. De aceea poti alege sa ii daruiesti nativei din zodia leu bijuterii cu chihlimbar. Prin purtrarea chihlimbarului montat in bijuterii din argint, la o tinuta eleganta, va avea parte de admiratia tuturor.

Despre bijuterii cu onix se spune ca au fost cunoscute de catre grecii si romanii antici. De pe timpuri se spune ca onixul este o piatra a stapanirii de sine.

Persoana iubita va fi fericita sa primeasca in dar un set frumos cu piatra semipretioasa onix.

bijuteriizodia leu

Set: cercei si pandantiv din argint placat cu aur cu onix negru

Eleganta si perfectiunea bijuteriilor cu onix negru o vor face pe nativa din zodia leu sa arate splendid la aniversarea ei.

 

bijuterii leu

Leu simbol din argint

Daca nativei cu zodia leu ii place sa fie lider si sa aiba puterea de decizie ii poti darui un pandantiv din argint cu simbol Leu, o va ajuta sa se simta mai puternica si sa isi atinga obiectivele.

Una dintre aceste frumoase bijuterii poate fi cadoul perfect pentru persoana iubita.

Daruieste din inima cadouri bijuterii zodia leu celor nascuti in perioada 22 iulie - 23 august.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord