AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia rac

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pentru zodia rac sunt decorate cu pietre naturale norocoase: piatra lunii, perle de cultura gri, negre, perle roz, cuart alb, labradorit. 

Cei nascuti in zodia rac sunt caracterizati ca fiind persoane sensibile, visatoare, romantice care se bazeaza exclusiv pe emotii si sentimente. La acestia, cuvintele chieie sunt – atasament, camin si familie. Elemenul definitoriu al acestei zodii este apa. Acestia au ca si talismane norocoase doua pietre care sunt benefice zodiei lor: Piatra Lunii, Perle. Zodia Rac este plina de mister, personalitate puternica, principala calitate a zodiei este inspiratia si ceativitatea. Cei sub semnul Zodiacal Rac isi incarca energia prin intermediul pietrelor cum ar fi Bijuterii cu Piatra Lunii din argint sau Bijuterii cu perle de cultura din argint. Cadoul perfect unei native din zodia Rac? Te ajutam cu un sfat, sa nu dai gresi poti oferi cadou inel din argint cu piatra lunii si pandantiv din argint cu piatra lunii si ametist, in acest fel formezi un set din argint cu piatra lunii perfect pentru o persoana deosebita nascuta in zodia Rac.

bijuterii din argint

Inel din argint cu piatra lunii

Bijuterii pentru zodia Rac

Daca ai in familia ta sau in cercul de prieteni o persoana nascuta sub semnul zodiacal rac si vrei sa o surprinzi placut oferindu-i un cadou special ii poti darui o bijuterie cu una din aceste pietre. Ii poti darui nativei Rac un frumos si deosebit Set de bijuterii din argint placat cu aur si perle naturale de cultura in trei culori: perla alba, perla roz, perla neagra, care ii va aduce pace, buna vointa si succes in afaceri. Racul adora perlele cultivate in apa dulce.

bijuterii argint

Set din argint placat cu aur cu perle de cultura piersic, negre, albe: cercei si pandantiv

La lumina soarelui, a lunii sau langa apa Piatra Lunii are reflexii argintii, albe si albastrui din acest motiv aceasta piatra semipretioasa naturala a capatat denumirea de Piatra Lunii. Poarta sau ofera cadou bijuterii cu piatra lunii, purtatoarea se va bucura deoarece Piatra Lunii are proprietati energetice pozitive. Purtand bijuterii cu Piatra Lunii te va ajuta sa-ti echilibrezi comportamentul. Piatra Lunii are un puternic rol protector asupra purtatorului si il fereste de energiile negative. Nativii zodiei Rac sunt visatori, au imaginatie, au nevoie de dragoste dar si ofera la randul lor, sunt familisti si saritori atunci cand ai nevoie de ajutor.

bijuterii din argint

Inel din argint cu Piatra Lunii

Daca nativei Rac ii plac bratarile, ii poti darui o bratara cu trei siraguri cu pietre naturale de cuart alb si labradorit. Daca va purta acesta bijuterie cu pietre naturale la o petrecere va avea parte de admiratia celor din jur datorita pietreleor deosebite.

bijuterii handmade

Bratara cu perle de cultura, cuart alb si labradorit

Despre sidef, istoria spune ca in trecut, in Asia acesta era considerat un simbol al nobilimii. Multa lume considera ca sideful alb obtinut din scoica este aducator de noroc si prosperitate. Daca persoana nascuta in zodia rac este fidela, intuitiva si ii place viata de familie ii poti darui bijuterii cu sidef care ii vor fi ca o amuleta si o va ajuta sa aiba parte de armonie si intelegere cu cei din jurul ei. Daca stii ca sunt momente in care nativa rac, este incapatanata si pesimista ii poti darui un inel cu sidef. Stramosii nostri spuneau ca sideful alb alunga starea de pesimism si scade gradul de incapatanare.

bijuterii argint

Inel din argint cu sidef alb

Femeile adora bijuteriile, de aceea daca vrei sa daruiesti bijuterii pentru zodia rac, cu siguranta nativa acestei zodii va fi incantata de cadoul primit cu atat mai mult ca aceste pietre sunt specifice zodiei Rac. Prin purtarea uneia din aceste bijuetrii din argint ea va avea parte de noroc, sanatate, fericire si implinire pe toate planurile.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord