AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii si pietre pentru zodia taur

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Un taur autentic gandeste si actioneaza conform realitatii. Cei nascuti in aceasta zodie isi cunosc limitele si sunt descrisi ca fiind persoane obiective, rabdatoare si cu un simt dezvoltat de securitate. Nativii acestei zodii sunt sinceri, amabili, si adora calatoriile cu familia . Zodia taur are ca si atuuri definitorii - rabdarea, talentul si prietenia sincera. Nativii nascuti in zodia taur au ca si caracteristica dominanta vointa. Cea mai puternica dorinta a natvilor tauri este bunastarea materiala si confortul. Daca persoana iubita este nascuta in aceasta zodie ii poti oferi bijuterii cu piatra specifica nativilor tauri. Carneolul si lapis lazuli sunt pietre specifice zodiei taur care ii ofera purtatorului pace, armonie, protectie si prosperitate. Zodia taur are ca si calitati fundamentale - loialitatea, tenacitatea, stabilitatea si rabdarea. Despre piatra semipretioasa carneol se spune ca era piatra sacra a egiptenilor despre care acestia ziceau ca era aducatoare de pace si armonie. Perechea de cercei cu carneol pot fi cadoul ideal pentru nativa taur deoarece aceasta piatra semipretioasa este una energica si o ajuta pe purtatoare sa aiba succes atat pe plan perosnal cat si profesional.

Cercei cu carneol

Cercei cu carneol

Colier din sfoara cu pietre semipretioase carneol

Colier din sfoara cu pietre semipretioase carneol

Pe timpuri se spunea ca daca purtai bijuterii cu piatra semipretioasa carneol erai ferit de energiile negative, invidia si furia persoanelor rau voite. Un dar special de oferit poate fi un colier cu carneol, frumos montat, care o va ocroti pe nativa taur si o va ajuta in atingerea telurilor. Piatra semipretioasa lapis lazuli este una dintre cele mai vechi pietre de pe pamant. Se spune ca unele culturi pretuiau aceasta piatra mai mult decat aurul. Cei nascuti in zodia taur sunt descrisi ca fiind persoane sensibile si fidele de aceea nimic nu poate fi mai potrivit decat o pereche de cercei cu piatra semipretioasa lapis lazuli, deoarece acesta este o piatra a iubirii neconditionate si cu siguranta persoana iubita va aprecia acest cadou.

Cercei lungi din argint cu Lapis Lazuli

Cercei lungi din argint cu Lapis Lazuli

Inel ajustabil din alama cu Lapis Lazuli albastru

Inel ajustabil din alama cu Lapis Lazuli albastru

Avand forma unei flori cu multi boboci, inelul cu lapis lazuli are un puternic rol protector si este ca o amuleta pentru persoana care il primeste. Prin purtarea acestei bijuterii, nativa taur va avea o stare de spirit pozitiva datorita culorii albastre a pietrelor. Ofera din inima una din aceste frumoase bijuterii cu pietre carcateristice zodiei taur, iar persoana iubita va fi incantata sa primeasca un astfel de cadou si va aprecia ca te-ai gandit sa ii oferi o bijuterie cu piatra specifica zodie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord