AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii stralucitoare pentru seara de Revelion

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Vezi mai nulte bijuterii de revelion aici. Seara dintre ani este cu siguranta seara in care fiecare femeie isi doreste sa straluceasca. In aceasta seara speciala, nu ai nevoie de motive pentru a straluci, petrecerea de sfarsit de an fiind una din cele mai asteptate petreceri ale anului. Personalitatea, imaginatia, simtul estetic, isi spun cuvantul prin alegerea accesoriilor. Fiecare bijuterie individualizeaza o tinuta, fiecare femeie creindu-si propriul stil.


Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Atunci cand te pregatesti sa participi la un eveniment important cum e petrecerea de Revelion, opteaza sa porti bijuterii mari, cu detalii pretioase! Nicio tinuta de seara nu este completa fara bijuterii stralucitoare. In mod traditional, diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei fete, stralucirea acestora potrivindu-se cu cea a bulelor de aer din paharele de sampanie, dar exista si alternative elegante ce pot transforma complet orice tinuta. Poti purta bijuterii din argint cu imitatii de diamante sau bijuterii deosebite cu pietre semipretioase de o stralucire spectaculoasa care vor spori frumusetea intregii tinute.


Cercei aripa din argint cu pietre

Un colier cu pietre poate fi asortat la orice tinuta, de la jeans la o rochie deosebita. La o rochie de cocktail poti asorta mai multe bratari sau cateva coliere din argint, de lungimi diferite. Un simbol al feminitatii eterne, cerceii, exprima rafinament, personificand idealul contemporan de feminitate, fiind o bijuterie deosebita ce nu poate lipsi in seara de Revelion. De asemenea, se poarta bratari si inele mari, cu detalii pretioase.


Colier din argint

Daca porti o rochie de o culoare rece cum este albastrul, alege sa porti bijuterii din argint. La tinute in culori calde, de culoare rosie sau portocaliu, bijuteriile din aur si placate cu aur se asorteaza nemaipomenit. Asorteaza la o rochie simpla bijuterii sofisticate, inele din argint cu detalii impresionante, coliere din argint cu pietre semipretioase de cea mai buna calitate, cercei din argint cu modele uluitoare sau bratari din argint ce iti vor evidentia frumusetea si feminitatea.


Colier cu pietre semipretioase

Orice bijuterie stralucitoare este perfecta pentru seara de Revelion. Alege bijuterii pretioase.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord