AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii viu colorate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Esti pregatita pentru aceasta toamna? Descopera noile tendinte in accerorii si afla ce se poarta toamna aceasta. Inel ajustabil lucrat manual din alama accesorizat cu cuart, onix si perle de cultura este alegerea perfecta pentru o tinuta din acest sezon.

Onixul este o piatra de protectie, cuartul reduce gandurile negative si sentimentul de singuratate iar perlele de cultura reprezinta fenimitatea si eleganta. Fii mereu protejata dar si eleganta, toate aceste beneficii intr-un singur inel. Se asorteaza perfect cu stilul colorat cat si cu cel sorbu sau smart-casual. Trebuie doar sa alegi.


Inel ajustabil lucrat manual din alama cu cuart si onix 

Iesi din anonimat si poarta o bratara din sfoara cerata cu floare din scoica, perle de cultura si agat albastru.


Bratara din sfoara cerata cu floare din scoica

Acest colier bogat cu pietre montate manual este o alegere perfecta pentru a inveseli o tinuta de toamna. Pietrele colierului sunt de diferite dimensiuni. Avantajul acestui colier este faptul ca nu mai este nevoie si de alte accesorii pentru a-ti inveseli tinuta, toata atentia se va indrepta catre colier.


Colier cu pietre semipretioase si cristale

Pentru o tinuta de efect poarta ca accesoriu cu un colier cu turcoaz si aventurin verde. Se spune ca aventurinul aduce purtatorului succes, pace si noroc. Are capacitatea de a echilibra starile emotionale, elimina orice emotii negative si calmeaza anxietatea. Piatra aventurin verde ne ajuta sa eliminam starile negative.


Colier scurt cu turcoaze reconstruite

Te poate surprinde cate tinute de care ai uitat pot fi readuse la lumina si ce minuni pot face accesoriile perfecte. Exprima-ti personalitatea prin accesorii ce definesc si marcheaza exact ceea ce iti doresti si fiecare tinuta poate deveni o aparitie senzationala.

Un lucru este cert: a venit toamna si, odata cu ea noile colectii de accesorii cool. Iti recomandam sa porti o pereche de cercei lucrati manual cu pietre colorate. Esti nevoita sa fii cat mai discreta cand vine vorba de tinuta? Iata o solutie: adauga la tinuta ta monotona aceasta pereche de cercei si te vor scoate din anonimat. Are la baza pietre colorate de dimensiuni diferite si o piatra mare mov care denota superioritate. Ai trei motive pentru care vei reusi sa atragi atentia de fiecare data cand vei purta aceata pereche de cercei: jocul de culori, eleganta si rafinamentul.


Cercei lucrati manual cu pietre colorate

Moda nu se schimba, doar se reinventeaza, iar acest lucru poate fi foarte usor daca alegi bijuteriile potrivite. Bratarile din piele sunt in trend, si promit sa ramana asa mult timp de acum inainte, motiv pentru care trebuie sa o alegi doar pe aceea care se potriveste cel mai bine stilului tau.


Bratara maro din piele naturala cu metal aurit

Bijuteriile pe care le alegi trebuie sa fie unice, frumoase, trebuie sa iti reflecte personalitatea. Aceste bijuterii trebuie purtate cu incredere si libertate, ar trebui sa aibe o insemnatate deosebita pentru tine. Asadar acorda-ti cateva clipe pentru a intocmi o lista cu bijuteriile care iti defineasc stilul.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord