AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bratara din argint, bijuterie pentru orice ocazie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bratarile din argint sunt bijuterii perfecte pentru toata lumea. Poti sa-ti accesorizezi tinuta cu aceste bijuterii la diferite ocazii. Pentru evenimente speciale: fiecare eveniment din viata ta poate fi reprezentat sub forma unei bratari din argint.

Nasterea unui copil, aniversarea, absolvirea sau logodna sunt evenimente speciale de care trebuie sa-ti amintesti cu drag. Poti sa cumperi pentru fiecare eveniment cate o bratara din argint minunata care sa-ti aminteasca de aceste momente speciale.

Pentru botez: poti purta o bratara cu turcoaz si trifoi. Iti va conferi protectie si cei din jur vor remarca stilul tau unic, creativitatea de care dai dovada si faptul ca porti accesorii in ton cu evenimentul.

bijuterii argint

Bratara cu pietre si trifoi cu patru foi din argint

Pentru balul de absolvire: bratarile din argint sunt bijuterii cu care poti sa-ti accesorizezi tinuta. Fie ca primesti o bratara de la partenerul tau sau ti-o cumperi tu, aceasta poate fi accesoriul perfect pentru acest eveniment. Ideala ar fi o bratara cu pietre semipretioasa care sa-ti evidentieze stilul, rochia si eleganta. Cu siguranta, o bratara cu piatra lunii se potriveste perfect unei rochii roz! Aceasta culoare iti va evidentia feminitatea, iar pietrele semipretioase iti vor conferi protectie si o nota de mister. Bucura-te de o seara minunata!

bijuterii argint

Bratara cu piatra lunii, tanzanit argint 

Pentru logodna: bratarile au devenit un trend pentru acest eveniment. Bratara din argint poate fi cea mai buna alegere pentru aceasta ocazie unica din viata fiecarei femei. Cu siguanta, vrei sa arati bine la acest eveniment, iar bratarile pot fi solutia! In plus, acestea pot fi gravate cu numele lui, al tau sau chiar cu fraze. Inelul de logodna este bijuteria specifica acestui eveniment, fiind in centrul atentie. iar o bratara din argint poate evidentia acest mic accesoriu. Poti purta o bratara cu inimioara ce va reflecta iubirea ta fata de sotul tau, feminitatea si romantismul.

bijuterii argint

Bratara din argint cu perle de cultura si pandantiv inimioara

Pentru domnisoarele de onoare: bratarile din argint pot fi accesoriile perfecte pentru domnisoarele de onoare. Sunt un cadou perfect si, de asemenea, vor evidentia trasaturile mainilor lor si eleganta. Poti sa alegi bratari din argint diferite sau identice pentru domnisoarele de onoare. Aceasta este o modalitate de a-ti arata recunostinta pentru ajutorul pe care ti-l vor acorda in acea zi speciala. Poti sa le ofei o bratara cu zirconia care se asorteaza perfect cu o rochie colorata. Vor aprecia gestul si se vor simti minunat! In plus, aceasta bratara le va conferi simplitate, elegenta si rafinament. Surprinde-le in cea mai importanta zi a vietii tale! Pentru prietena ta: poti sa-i oferi cadou prietenei tale o bratara Shamballa in semn de prietenie sau poti sa te hotarasti sa-ti cumperi cu prietena ta bratari identice pentru a va reaminti mereu de prietenia voastra.

bijuterii handmade

Bratara Shamballa din siret negru impletit cu hematit si cristale gri

Nu uita, poti sa-i oferi si bratari cu simboluri, cum ar fi inimioare sau fluturasi. Inimioarele sugereaza afectiune, gingasie, iar fluturasii libertate. Acest accesoria va pastra legatura dintre voi si chiar iti va reaminti ca orice s-ar intampla ai un sprijin din partea ei.

bijuterii argint

Bratara cu pandantiv inimioara din argint

Vrei sa dai dovada de originalitate? Poti alege sa porti o bratara colorata ce va sugera creativitate, inspiratie si libertate.


Bratara din argint cu pietre colorate

Simta-te bine si unica! Bratarile din argint, pot fi perfecte pentru orice ocazie. Fie ca este vorba de evenimente speciale din viata ta, o plimbare cu prietenele sau un party, acestea iti vor evidentia tinuta. Poti sa alegi diferite stiluri, in functie de eveniment. Poti alege bratari simple, elegante, cu simboluri sau cu pietre semipretioase. De asemenea, la fiecare ocazie ai putea purta o bratara diferita. Fa-ti un obicei si cei din jur vor remarca rafinamentul, eleganta si creativitatea ta. Cu siguranta, toti vor fi impresionati de colectia ta de bratari din argint!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord