AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri bijuterii de Craciun

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Toata lumea asteapta cu nerabdare luna decembrie. Aceasta este luna in care se ofera cele mai multe cadouri si cad primi fulgi de nea.

In aceasta luna se ofera daruri cu ocazia venirii lui Mos Craciun. Totodata mirosul de brad si cozonac proaspat scos din cuptor sunt doar cateva din rasfaturile de care avem parte in aceasta perioada. Cum se stie, Craciunul este una dintre cele mai importante sarbatori din an.

In seara de ajun se ofera cadouri care se gasesc sub bradul frumos impodobit iar cina din familie este partea care completeaza perfect acest tablou de iarna. Mai ai putin timp la dispozitie sa te pregatesti cu cadouri, poti alege dintr-o gama variata de bijuterii. Cand vine vorba de alegerea cadoului perfect, ai vrea ca acesta sa o surprinda placut pe aceea persoana care il primeste.

O bijuterie care ii va pune in evidenta tinuta de seara unei doamne poate fi o brosa in forma de floare.

bijuterii din argint

Brosa din argint model flori cu marcasite si pietre colorate

O bratara cu topaz bleu este cadoul potrivit pentru o domnisoara care este speciala in viata ta. Va atrage toate privirile la petrecerea de Craciun.

bijuterie placata cu aur

Bratara din alama placata cu aur

Daca doamna sau domnisoara careia vrei sa ii oferi un cadou de Craciun poarta in general rochii, poti alege sa ii oferi un frumos set cu pietre rosii.

bijuterii cu zirconia

Set din argint cu aspect de aur alb cu zirconia rosu

Daca vrei sa impresionezi o persoana, alege sa ii oferi un set cu fulg de nea. Ea va fi fericita sa primeasca bijuterii cu tematica Craciunului.

bijuterii argint

Set fulg de zapada din argint: cercei si pandantiv

Perlele nu se demodeaza. De aceea, o biijuterie care sa infrumuseteasca tinuta unei doamne sau domnisoare poate fi un colier cu perle.

bijuterii cu perla

Colier cu perle de cultura roz si negre

O domnisoara va fi bucuroasa sa primeasca o bratara cu perle. Aceasta bijuterie ii va pune in evidenta tinuta din seara de Craciun.

bijuterii cu perla

Bratara din argint cu perle piersic de cultura

In aceasta perioada de sarbatori se poarta bijuterii din argint cu cristale de aceea poti alege sa oferi cadou un pandantiv cu cristale.

bijuterii din argint

Pandantiv bila cu cristale si argint

O alegere foarte buna pentru a oferi un cadou inedit persoanei iubite poate fi un inel. Aceasta va fi incantata sa primeasca aceasta bijuterie si va avea inca o dovada a iubirii fata de ea.

bijuterie argint

Inel argint cu piatra ovala

Cadoul pe care il oferi in aceasta zi speciala trebuie sa fie daruit din inima, poti fi sigur ca persoana care va primi cadourii bijuterii de Craciun va fi extrem de fericita deoarece aceastea raman pentru totdeauna.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord