AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cadouri de Ziua Indragostitilor

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Valentine's Day se apropie si tu trebuie sa te pregatesti cu cadouri de Ziua indragostitilor.

Cu o inspiratie romantica, bijuteriile din argint, in nuante pastelate, vor fi cadoul perfect ce cu siguranta va fermeca. Ziua indragostitilor, spune povestea fiecarui indragostit, intr-un fel inedit si aparte, si de aceea, surprinde in acesta zi, persoana draga de langa tine, printr-o bijuterie speciala, de o stralucire sofisticata. Un pandantiv inimioare il poti oferi cadou persoanei iubite de Ziua indragostitilor.

bijuterii din argint

Pandantiv model inimioara din argint cu pietricele

Inspirat din ritmul dinamic al spatiului urban, ofera cadoul ideal si transforma ziua indragostitilor, intr-o amintire de neuitat. SilverZone a pregatit atat pentru femei cat si pentru barbati, o colectie de bijuterii surprinzatoare, magice, speciale pentru ziua indragostitilor. Un medalion din argint care se deschide in care sa pui o poza cu voi doi este un cadou cu totul special.

bijuterii din argint

Medalion inimioara care se deschide din argint

Si pentru ca bijuteriile reprezinta un accesoriu ce se poarta cu delicatete, menit sa evidentieze frumusetea, alege pentru iubita ta, o pereche de cercei cu pietricele, asortata la un pandantiv ce simbolizeaza legatura dintre voi.

De aceea poti alege un superb set din argint in forma de inima cu cercei si pandantiv.

bijuterii din argint inima

Set din argint model inima: cercei si pandantiv

La moda, si in noile tendinte sunt si bijuteriile pentru barbati, care au un design foarte special cu o nota masculina. Daca el este atras de astrologie ii [pti oferi cadou un oandantiv cu semne zodiacale.

bijuterii din argint

Pandantiv semne zodiacale si busola din argint

O bratara, un lant din argint sau un inel poate fi cadoul perfect pentru el, ramanand in timp o dovada a afectiunii tale.

O bratara din piele, cauciuc sau o bratara din sfoara decorata cu pietre si cu un simbol protector o poti oferi cadoi. Acest simbol avand rolul de proteja persoana care o poarta si de a-i aduce noroc.

bijuterii barbati

Bratara barbateasca Lava black cu argint si snur negru

Ofera de Ziua Indragostitilor persoanei dragi cele mai frumoase bijuterii din argint, ce vor purta mereu, povestea iubirii voastre, iar detaliile lor spectaculoase vor transforma o tinuta simpla intr-o aparitie de basm. O bratra simpla din argint cu inima ii va pune in valoare tinuta care o va purta de Ziua indragostitilor persoana iubita.

bijuterii din argint

Bratara cu inima din argint

Cadoul potrivit, va fi cheia, ce va deschide o zi de neuitat,si merita sa o sarbatoriti doar voi doi! Vezi mai multe cadouri de Sf. Valentin!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord