AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Ce bijuterii se poarta in aceasta toamna

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile de toamna sunt de culoare, maro, rosie, caramizie si inveselesc orice tinuta de birou. Alege sa porti toamna bijuterii decorate cu chihlimbar. Toamna se poarta auriu stralucitor si bronz. Toate anotimpurile sunt frumoase si au specificul lor.

Vrei sa fi la curent cu trendurile anului si mai ales cu ce culori si accesorii se poarta in fiecare anotimp din an? Toamna revenim la serviciu si la studii si admiram pe geam frunzele copacilor care devin din verde galbui de culoarea aurie. Bijuteriile cu pietre de jasp oliv sau carneol caramiziu se potrivesc atat la o bluza alba cat si la o bluza neagra tip maleta.

bijuterii de toamna

Colier verde cu jasp, agate, perle de cultura

Ca sa fii in pas cu trendul de toamna poarta bijuterii sub forma de pom, ramura sau frunza.

.

bijuterii de toamna

Cercei ram cu frunze din argint cu marcasite si perla

Bijuteriile cu perla sunt elegante de aceea se potrivesc foarte bine la o tinuta de seara. Poti alege sa porti o pereche de cercei cu perle si frunze din argint pentru a da o nota speciala tinutei tale.

bijuterii de toamna

Cercei frunze din argint cu aspect de aur alb cu perle albe si negre

Daca vrei sa fi atragatoare si vrei sa iti impresionezi persoana iubita alege sa porti bijuterii cu perle. Cele doua perle ale acestuia simbolizand iubirea care va uneste.

Daca trebuie sa oferi un cadou sau vrei bijuterii de toamna pentru tine poti alege modele in forma de ramura, frunze, pom, picatura. Un inel cu frunze decorat cu pietre semipretioase albastre poate fi o alegere foarte buna. Culoarea acestuia te va face sa gandesti pozitiv si sa fi intelegatoare cu cei din jur.

bijuterii de toamna

Inel din argint cu topaz albastru

Alege sa porti un pandantiv frumos in forma de copacul vietii decorat cu coral rosu sau cu chihlimbar intr-o zi speciala din viata ta. Fiecare din acestea avand cate o semnificatie - sanatate, fericire, iubire, noroc si daruire. Despre copacul vietii se spune ca reprezinta calitati precum - intelepciune, putere, protectie si frumusete de aceea se zice ca este foarte bine sa porti o bijuterie cu acest simbol special cum ar fi un pandantiv.

bijuterii de toamna

Pandantiv copacul vietii din argint si piatra rosie

Alege sa oferi in dar o pereche de cercei cu copacul vietii. Persoana care ii va purta va fi ferita de energiile negative si va avea parte de armonie in familie.

Daca urmeaza sa prezinti un proiect si esti o fire mai emotiva alege sa porti o pereche de cercei cu copacul vietii. Se spune ca bijuteriile cu simbolul copac au puterea sa te faca sa fi hotarata si sa scapi de toate emotiile.

bijuterii de toamna

Cercei copacul vietii din argint si piatra rosie

Acest pandantiv cu copacul vietii il poti darui unei persoane dragi tie. Pe vremuri se spunea ca acesta ca acest simbol era ca un talisman care avea rolul sa protejeze persoana care il poarta.

bijuterii de toamna

Cercei copacul vietii din argint si piatra rosie

Te invitam sa vezi un filmulet cu bijuterii de toamna cu 4 bratari handmade care vor inviora o zi ploioasa: bratara fixa cu margele si paiete cu nuante maro si bronz, bratara maro cu piatra soarelui, bratara din sfoara cerata cu pietre albastre-verzi de azurit, bratara cu cristale. Alege sa porti sau sa oferi cadou una din aceste bijuterii deoarece se potrivesc cu tinutele de toamna.

Bijuteriile sunt nelipsite din viata oricarei femei. Bijuteriile de toamna sunt speciale deoarece sunt decorate cu chihlimbar, aur, pietre colorate si raman pentru totdeauna la moda.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord