AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei din argint cu perla

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cercei din argint cu perla sunt potriviti pentru cu orice ocazie. Cerceii cu perle pot fi simpli pe lob sau din argint decorat cu alte pietre in combinatie cu una sau mai multe perle.

cercei marcasite perla

Cercei din argint cu marcasite si perla de cultura

Timp de secole perlele au fost simbolul perfectiunii si sunt cele mai pretioase si feminine pietre. Aceste bijuterii sunt singurele create de un organism viu de aceea este imposibil ca perlele de cultura sa aibe forme egale si sa fie perfecte. Perlele sunt compuse din minerale: carbonat de calciu, liant organic si apa. Culoarea perlei depinde de tipul de apa in care s-a format si de specia de stridie care o produce. Perlele au fost considerate cadouri de nuante ideale, deoarece acestea simbolizeaza puritate si inocenta. Perlele sunt din nou in tendinte anul acesta. Poarta cu incredere accesorii cu perle si vei fi in ton cu moda. Daca ai o rochie lunga cu spatele gol, ideal ar fi sa ai parul prins la spate si o pereche de cercei cu perluta, este o alegere foarte buna daca vrei sa fii cat mai discreta si in acelasi timp atragatoare. Vrei sa iti pui in evidenta silueta? Poarta o pereche de jeans skinny, o camasa simpla alba, o pereche de pantofi stiletto si nu in ultimul rand da un strop de rafinament cu o pereche de cercei din argint cu perla.

cercei argint perla

Cercei cu perla alba de cultura

Te-ai gandit ca in ziua nuntii tale sa porti o pereche de cercei cu perla de cultura? Fiecare dintre noi ne imaginam ziua nuntii. Trebuie sa arati spectaculos, ca o printesa, de aceea iti propunem sa porti o pereche de cercei cu perle si o bratara cu perle cat mai discreta. Cerceii tai pot fi lungi cu aspect de aur alb decorati cu perle naturale sau cu perla de cultura

cercei perle

Cercei din argint cu aspect de aur alb cu perla de cultura

Perla denota rafinament, eleganta si in acelasi timp simplitate. Daca ai o petrecere si ai in garderoba doar o rochie simpla neagra adauga-i o eleganta sporita cu o pereche de cercei cu perla naturala. Se potriveste foarte bine la aceasta tinuta. Vei fi unica.

cercei perla

Cercei din argint cu perle de cultura

Esti pregatita pentru vara aceasta? Poarta o pereche de cercei lungi cu perlute la o tinuta de vara vaporoasa si parul prins in coada. Fii sigura ca ai sa fii remarcata. O pereche de cercei trebuie sa te reprezinte. Poarta o pereche de cercei cu marcasite si perla de cultura la o tinuta de zi cu zi. Poarta un tricou alb cu imprimeu, o pereche de blugi si balerini. Simte-te lejera, dar nu uita ca in acelasi timp dai dovada de eleganta.

cercei perle lungi

Cercei din argint cu marcasite si perla de cultura

Este foarte important sa stii ca poti purta o pereche de cercei din argint cu perla cu orice ocazie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord