AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cercei dubli

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cerceii dubli sunt bijuterii nemuritoare. Se asorteaza cu orice. Majoritatea doamnelor si a domnisoarelor nu ies din casa fara a avea o bijuterie fie ca este vorba despre bratari, cercei, coliere sau inele. In majoritatea cazurilor bijuteriile cele mai puratate sunt cerceii. Din vremurile stravechi, cerceii au infrumusetat urechile femeilor din toata lumea. In prezent acestia sunt folositi ca accesorii care dau o nota de eleganta si distinctie. Cerceii au evoluat in timp, cat si in ceea ce priveste materialele din care sunt realizati - de la lemn si os in civilizatiile preistorice, la aur, argint, diamante, perle si multe altele in prezent. Toti cerceii sunt frumosi fie ca sunt cu pietre, colorati, eleganti sau simpli. Alege sa fi in pas cu moda si opteaza sa porti cerceii dubli. In prezent sunt cautati intr-o masura mai mare in special cei cu perle sau pietre. Cum se spunea din vremurile stravechi, perlele sunt nemuritoare si nu se demodeaza, de aceea sunt perfecte pentru a fi daruite cadou sau pentru a fi purtate la diferite ocazii. Daca trebuie sa mergi la o petrecere si vrei sa fi vedeta serii poti alege sa porti o pereche de cercei dubli cu perla si piatra deoarece sunt eleganti si se asorteaza perfect la tinutele de seara.

Cercei-dubli-cu-perla-si-piatra

Cercei dubli cu perla si piatra

Cercei Double Pearl

Cercei Double Pearl

Daca trebuie sa oferi un cadou special prieteni tale care urmeaza sa se marite poti alege sa ii daruiesti o pereche de cercei cu perla si piatra pe care ii poate purta si in ziua nuntii deoarece perlele se potrivesc de minune la rochia de mireasa. Poti alege sa porti cercei dubli deoarece sunt bijuterii la moda si in acelasi timp prin asortarea lor la diferite vestimenatii vei atrage privirile celor din jur. In majoritatea cazurilor bijuteriile sunt nelipsite. Coafurile sau tinutele ies in evidenta prin purtarea unui accesoriu – cercei, bratari, coliere sau inele.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord