AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Colier cu perle

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Ai o functie in care trebuie sa fii mereu la patru ace? Trebuie sa completezi tinuta pentru o ocazie formala de afaceri, sa participi la o conferinta, la un eveniment oficial, sau ai o intalnire importanta pentru cariera ta? Orice femeie trebuie sa aiba cel putin un colier cu perle in caseta cu bijuterii. Colierul cu perle naturale, denota seriozitatea, eleganta, feminitatea si statutut social al celei care le poarta.

Un asemenea colier reprezinta o investitie avantajjoasa, pentru ca nu se demodeaza niciodata. Poate completa atat o tinuta festiva cat si o tinuta sobra sau o tinuta office. Pentru a avea succes in afaceri, imaginea este cruciala. Accesoriile sunt foarte importante in garderoba, confera un plus de stil si sarm imaginii tale, cu ajutorul acestora se diversifica posibilitatea de a crea o multitudine de tinute. Bijuteriile sunt ornamente personale cu functie decorativa, ele sunt elemente definitorii alei tinutei.

Nu iti poti permite sa porti gablonturi oridinare decorate cu sticla. Cu o bijuterie ieftina nu faci o impresie buna, iar ignoranta se poate intoarce impotriva ta. Succesul in cariera poate fi aratat printr-un simplu gest, acela de a purta la gat un colier cu perle.

Aspectele cele mai importante ale perlei sunt: eleganta, gratia, finetea si feminitatea. Un colier spectaculos din siraguri cu perle de cultura iti confera o imagine impunatoare, iti pune in evidenta prestanta, exprima siguranta si stima de sine.


Colier din 5 siraguri cu perle albe si negre de cultura

Pe masura ce urci pe scara ierarhica a carierei, bijuteriile devin mai pretioase, mai rafinate, existenta lor fiind marcata de calitate si in nici un caz de cantitate. O femeie de succes trebuie sa fie mereu impecabila, asadar alege un colier cu perle de cultura. Va fi colierul tau norocos pe care-l vei purta in fiecare zi. Te va face sa te simti superprofesionista si sigura pe tine. Vei atrage atentia celorlalti intr-un mod placut, acestia te vor asculta cu bunavointa si multa placere. Vei transmite mai multa incredere, vei face o prezentare reusita, vei reusi sa pui bazele unei relatii pe termen lung cu un client valoros, vei obtine avantaje mai bune intr-o negociere.


Colier cu perle albe mari de cultura

Pentru o aparitie eleganta si rafinata in fiecare zi, te ajutam cu o gama variata de coliere cu perle de cultura.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord