AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Colierele - accesorii mereu la moda

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Pierdem ore intregi, adunate devin chiar cateva zile bune, in care ne documentam iar si iar, despre ce se mai poarta, despre ce mai este la moda, si desenam cu dorinta zambete pe chip, la rubricile din reviste, care ne indeamna cu generozitatea titlului '' Ce nu trebuie sa iti lipseasca" sa facem alte si alte achizitii, ce promit un look desavarsit, o alta iesire din rutina ce-o imprima in viata fiecaruia neobositul cotidian. Si uite asa, la fiecare " inventar" descoperim ca am fost constiincioase, si nu am trecut cu vederea peste efortul celor care au dat sfaturi despre ceea ce trebuie neaparat sa avem. Un lucru bun pana la urma, pentru ca achizitiile facute de-a lungul timpului au salvat de multe ori situatiile in care nu stiam ce anume sa purtam, momentele in care a trebuit sa luam o hotarare buna si rapida. Sunt insa si cateva trucuri la care apelam de cele mai multe ori, pentru a nu rascoli un dulap cu haine, ci doar o cutie cu bijuterii :). Da, despre bijuterii este vorba! Despre accesoriile care ne ajuta aproape mereu sa salvam o tinuta, obtinand un efect de versatilitate. Un accesoriu mereu la moda, si un adevarat rasfat pentru sezonul in care tocmai ne aflam, este colierul. O bijuterie asa cum iti doresti, pentru ca se poarta in materie de coliere exact ce iti place tie. Alegerea unui colier colorat poate fi cea mai buna optiune. Il poti purta atat la birou cat si in oras, deoarece culorile nu dau niciodata gres, transmitand vitalitate, prospetime si o stare de bine.

colier colorat

Colier lung din margele rosii decorat cu bile aurii

Pentru stropul acela de eleganta de care avem nevoie uneori la o tinuta office, alteori la o rochie, nu ezita niciodata sa apelezi la clasicul, dar iubitul colier cu perle.

bijuterii cu perla

Colier cu perle albe de cultura si argint

Si pentru ca stim ca iti doresti bijuterii de calitate, inedite si speciale, te invitam sa te inspiri din propunerile SilverZone, cu siguranta vei gasi modele care te vor cuceri si care se vor potrivi cu stilul tau!


Colier din turcoaz si cristale

Vezi mai multe coliere din argint si coliere handmade disponibile acum.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Colierele - accesorii mereu la moda
C.2012-08-20 17:35:41

Sunt foarte frumoase. Cele cu floricele imi atrag atentia in mod deosebit, sunt perfecte pentru sezonul acesta. Felicitari pentru aceste realizari.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord