AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Cum sa curatati semipretioasele

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cand procurati o semipretioasa noua curatati-o si purificati-o pentru a fi indepartata orice fel de impuritate. Mai jos gasiti cateva sfaturi referitoare la curatarea a 4 categorii de semipretioase. Sunt pietre foarte apreciate din cauza frumusetii, duritatii, raritatii si a taieturii lor. Speram ca va vor fi de ajutor aceste mici precizari si pe viitor nu va mai fi nevoie sa apelati la un magazin de bijuterii pentru a rezolva micile inconveniente.

Granat - aceasta piatra este fragila. De evitat solutiile chimice. In acest caz curatarea cu ajutorul ultrasonicelor nu poate fi folosit in cazul andraditelor, insa poate fi folosita pentru celelalte granate. Sa nu scufundati granatul in lichid.


Inel din argint cu pietre semipretioase granat

Turcoaz - aceasta piatra are o textura albicioasa si este considerata ca fiind fragila. Aceasta semipretioasa ar trebui sa aiba o cutie separata pentru a evita zgarierea sau ciobirea lor. Sa evitati scufundarea in apa deoarece reactioneaza negativ in contact cu chimicalele. Suprafata sa poate fi stearsa cu o carpa moale si umeda. Nu curatati cu solutii de curatat.


Cercei din argint cu piatra turcoaz

Onix - curatarea onixului se face cu apa calduta si sapun , puteti sa folositi o periuta de dinti pentru a curata in locurile unde se aduna praful. Evitati contactul cu substantele chimice agersive. Puteti evita ciobirea sau zgarierea lor daca le tineti intr-un compartiment separat.


Cercei din argint cu inchizatoare tip omega cu onix negru oval

Peridot - evitati expunerea indelungata la caldura, solutiile chimice agresive si variatiile extreme de temperatura. Pentru curatare folositi o solutie de apa si sapun dupa care clatiti-l foarte bine. Nu folositi pentru curatare aparate cu baur sau ultrasonice.


Cercei din argint placati cu aur si peridot

Cristalele nu trebuie sa fie expuse la schimbari mari de temperatura, daca sunt scufundate in apa fierbinte acestea se pot fisura. Daca tineti cont de aceste sfaturi cu siguranta veti avea cele mai ingrijite bijuterii!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord