AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Despre semipretioasele colorate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile sunt foarte importante, indispensabile! Cand vine vorba despre alegerea unei culori nu ar trebui sa existe nici un impediment.

Cu cat sunt mai colorate cu atat mai bine, insa sa nu exagerezi si sa nu uiti de combinatiile acestora cu outfitul. Acestea, dupa cum bine stim, au si proprietati terapeutice, adica pur si simplu te fac sa te simti bine atunci cand esti admirata de cei din jur pentru alegerile tale.

Pietrele semipretioase colorate sunt foarte atractive chiar si de la distanta. In cazul doamnelor sau domnisoarelor o simpla rochie asortata cu niste accesorii colorate frumos, poate transforma ceva simplu in ceva elegant.

Stralucirea culorilor din interiorul acestor semipretioase poseda un declansator care ofera celei care le poarta o energie pozitiva si o siguranta aparte.


Inel din argint cu marcasite si pietre semipretioase

O informatie foarte utila despre semipretioasele colorate este faptul ca acestea sunt formate prin amestecarea diferitelor tipuri de elemente ajutate de schimbarile climaterice. Bazata pe diversitatea culorii, o persoana este definita de optiunile pe care le face.

Expertii spun ca daca alegi rosu esti considerata genul de persoana pasionala si iubitoare. Altii spun ca aceasta culoare reprezinta mania si furia si astfel lista poate continua. O semipretioasa are diferite culori. Asta nu inseamna ca atunci cand te gandesti la culoarea rosie singura semipretioasa care trebuie sa iti vina in minte este rubinul.

Este nevoie de mai mult pentru a identifica o semipretioasa pe baza culorii. Uneori, o simpla piatra pretioasa poate avea 3 sau 4 tonuri diferite. Aici este vorba de familiile de pietre semipretioase sub diferite culori si tonuri de culoare. Semipretioasele colorate cer un obiect vestimentar pretios, elegant sau casual.

Trebuie acordata multa atentie asupra rochiei sau camesutei alese. Poti alege sa porti un colier, format numai din semipretioase colorate, alaturi de o rochie simpla, neagra. In acest caz, nu este nevoie sa asortezi colierul cu cerceii. Combinatie in sine te face eleganta!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Despre semipretioasele colorate
petanca virginia2013-11-08 17:18:34

Mi-a placut mult un vechi model de cercei pe care i-am admirat cu ani in urma. Maricei, cu o piatra alba mare, patrata cu colturile rotunjite, un fel de cuart, daca exista alb, piatra prinsa in cateva ghiare duble, din loc in loc, cred ca pe trei parti si cu un sistem de prindere ca sa atarne in ureche un fel de S. Nu am mai vazut genul acesta de bijuterie cu toate ca mi se pare simplu de realizat. Cu multumiri Carmen Petanca

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord