AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din aur sau bijuterii din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cu siguranta fiecare dintre voi aveti in multimea de bijuterii, accesorii din aur sau argint. Curiozitatea mai mare este: care dintre aceste doua va plac si le folositi cel mai mult bijuterii din aur sau bijuterii din argint? Argintul, aurul si bijuteriile din argint si aur au eleganta lor aparte. Au un aspect modern, sunt discrete si ofera un plus de stil sau completeaza aproape orice tinuta. Potrivite si pentru stilul elegant, simplu, dar si pentru cel casual. Accesoriile au darul de a scoate din anonimat o tinuta anosta, insa pot crea si un adevarat fiasco vestimentar daca nu sunt alese cum trebuie, fie ca vorbim de stil, de combinatii de culori sau de materiale. Se stie ca in moda exista o regula de aur in ceea ce priveste accesoriile: niciodata sa nu combini aurul cu argintul. In prezent insa, cu noile trend-uri si modificari in lumea modei, din ce in ce mai multe femei sunt vazute purtand combinatiile de aur si argint. Crezi ca e pur si simplu o interpretare gresita a fashionului sau un look nou, original demn de urmat? Combinatiile de aur-argint sunt corecte sau nu? Se pare ca da, cel putin asta se poate observa din noile colectii de pe podiumul international dar si national. De altfel, din ce in ce mai multi bijuteri aleg combinatiile ciudate dar potrivite in ceea ce priveste accesoriile, indreptandu-si atentia spre bijuteriile fabricate din aur si argint (sau aur alb, roz). Poti purta cu succes o pereche de cercei din aur cu niste bratari din argint sau invers. Gama variata de accesorii din care poti alege, iti permite combinatiile dorite, iar daca iti este teama de o schimbare atat de radicala, poti incepe prin a purta accesorii din argint alaturi de bijuterii din aur alb. Cu combinatiile alese, niciodata nu vei da gres si vei crea un look elegant si corect.


Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Pentru bijuteriile de lux, daca esti genul care poarta bijuterii fine, alege sa te limitezi la un singur metal: ori aur ori argint, dar nu amandoua odata si nu purta niciodata un inel de argint si unul de aur pe aceeasi mana, nu purta o verigheta din aur si diamante cu un ceas sport din argint pe aceeasi mana. Cand ai dubii si nu stii daca un accesoriu din argint s-ar potrivi cu unul din aur, ramai la un singur metal si renunta la ideea de combinatie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord