AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Peridot

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

 

Peridotul a devenit popular pe tot parcursul cruciadelor. A fost, de asemenea, extrem de popular in timpul epocii baroce (~ 1500-1700 d. Hr.) in Europa. In acest timp, peridotul a fost dorit de monarhii bogati. Peridotul este un membru al familiei olivina (un compus din fier, magneziu, siliciu), a carui culore depinde in mare masura de cantitatea de fier continuta. Unii istorici banuiesc ca "smaraldele" purtate de Cleopatra au fost de fapt peridot.

Specialistii spun ca aceasta piatra este considerata piatra lunii august. Se aproprie luna august si tu nu ai inca o pereche de cercei, un inel sau colier cu peridot la colectia ta de bijuterii? Trebuie sa iti procuri orice bijuterie, fie ea bratara, cercei din argint, colier cu peridot pentru a fi protejata oriunde.


Cercei din argint placati cu aur si peridot

Se spune ca piatra semipretioase peridot aduce succes purtatorului, pace si noroc. bijuteria cu peridot are capacitatea de a echilibra starile emotionale, elimina orice emotii negative si a calma anxietatea. In plus, peridotul alunga oboseala. Bucura-te de zilele lungi si insorite de vara purtand un colier cu peridot. Pietrele slefuite multifatetat stralucesc vesel la soare si iti da o stare de bine si fericire.

bijuterii peridot

Set cu pietre semipretioase slefuite multifatetat peridot verde si argint: colier si cercei

Purtand un inel cu peridot vei simti efectul sau calmant. Piatra peridot a fost cunoscuta ca vindecand vezica biliara si ficatul. Peridotul a fost folosit pentru tratarea ulcerelui si constipatiei. De asemenea, este util in vindecarea piscaturilor de la insecte, avand un efect tonic si regenerand tesutul.


Inel lat din alama placat cu aur cu pietre semipretioase

Poarta o pereche de cercei cu piatra peridot verde. Piatra peridot atrage dragostea, calmeaza furia din interior si reduce stresul.

Ai o intalnire importanta pentru angajare, de afacere sau orice alta intalnire care iti poate schimba viata, atunci poarta o pereche de cercei cu piatra semipretioasa peridot si iti va purta cu siguranta noroc. Trebuie doar sa crezi.


Cercei din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Se spune ca daca porti bijuterii cu peridot (cercei din argint, bratari, coliere din argint, inele) te vor ajuta ca visele sa devina realitate.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord