AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Personalitatea reflectata intr-o bijuterie

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Personalitatea unei femei poate fi descoperita prin bijuteriile pe care aceasta le poarta. Accesoriile deschid portile spre sufletul unei femei, astfel iti vei da seama daca este o persoana rafinata, cultivata, energica, hotarata, romantica sau practica; chiar daca ele poarta bijuteriile in aceeasi culoare: verde. De exemplu artistele poarta bijuterii care ies din banal, neobisnuite si in acelasi timp rafinate precum un cristal multicolor, verde sau albastru. Orice combinatie vei face sigur iti va dezvalui firea ingenioasa si originalitatea.


Cercei din argint cu zirconia albastru 

La polul opus se afla femeia puternica, care va purta intotdeauna bijuterii simple si cu bun gust. Aceasta nu va fi niciodata inzorzonata, ci va purta poate doar o bratara cu pietricele verzi, aratand prin culoare ca are o fire deschisa si impunatoare.


Bratara din argint cu aventurin verde

O femeie cu un caracter romantic va purta mereu pe deget inelul de logodna sau primul lantisor cumparat de mama. Femeia cu firea hotarata, prefera deopotriva pietrele pretioase si semipretioase care sunt legate de povesti, de legende sau pe cele vintage si rafinate. Va manifesta intotdeauna o inclinatie spre misticism si spre reverie.


Inel ajustabil din argint cu marcasite si zirconia mov

Indiferent de personalitatea pe care o ai este important sa te simti pusa in valoare de bijuteriile pe care le porti si sa te reprezinte in fiecare moment din viata ta. O simpla pereche de cercei cu o zirconia verde va vor scoate din anonimat chiar si in cazul in care porti o simpla rochie neagra sau o rochie alba de zi, iar unei tinute extravagante ii vor oferi eleganta si stil. Merita sa acorzi atentie alegerii bijuteriilor, pentru ca accesoriile reflecta caracterul personal. Important este sa alegi cu bun gust si sa nu incarci tinuta.

Fiecare femeie este speciala in felul ei, bijuteriile ajuta doar la conturarea frumusetii naturale!

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord