AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Piatra de granat - ghid luminos pentru Arca lui Noe

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Piatra de granat este cea cu care iti atingi scopurile. Granatul este simbol al fericirii, iubirii si fidelitatii.

Daca vrei sa ii oferi iubitei tale o bijuterie din argint cu granat, alege un inel cu granate slefuite multifatetat. Se spune ca granatul este piatra angajamentului total, a devodamentului, dragostei si stabilitaii.

bijuterie cu granat

Inel flori din argint cu pietre naturale semipretioase granat.

Piatra granat - bijuterii deosebite

Se spune ca Noe a folosit o lanterna din granat pentru a-si orienta arca prin noaptea intunecata. Potrivit legendei, piatra de granat ii ofera purtatorului indrumari atunci cand calatoreste noaptea. Pietrele semipretioase de granat protejeaza impotriva depresiei si promoveaza dragostea de lunga durata. Piatra de granat naturala este intalnita si la bijuteriile egiptene, la bijuteriile grecesti si la cele romane. Pietrele granatului arata foarte bine in combinatie cu auriu.

cercei granate

Cercei placati cu aru cu piatra semipretioasa granat

O bijuterie cu granat este considerata un simbol al iubirii si al dorintei de calatorie in siguranta a unei persoane dragi. Departe de a fi considerata doar o bijuterie de iarna, piatra de granat cu stralucirea si multitudinea de nuante grena si bordo, poate fi purtata in orice sezon al anului. Datorita spectrului bogat de culori, granatul poate tine destul de usor pasul cu tendintele de culoare in moda.


Set din argint cu piatra semipretioasa granat

Gama de nuante rosii ale granatului este impresionanta dar nuantele de rosu inunecat sunt preferatele noastre. De asemenea, bijuteriile vintage cu granat revin in atentia noastra – alura pietrei in perioada Victoriana se bazeaza pe referinta metaforica la iubire.

Culoarea grena a pietrei de granat este asociat in primul rand, cu stabilitatea. Culoarea grena, este una dintre cele mai nobile nuante, ea personifica simplitatea, increderea in sine si armonia.


Pandantiv din argint cu granat

Asorteaza bijuteriile din argint cu granate cu bijuteriile din argint si bluze de culoare roz pentru a obtine o paleta calda. Colierele si cerceii din argint cu granat scot in evidenta deosebita culoare a pietrei, inconjurandu-te de frumos atunci cand le asortezi la tinuta ta.


Pandantiv coroana din argint cu pietre semipretioase granat

Piatra de granat aduce putere, energie, rezistenta. Culoarea grena bordo a pietrei de granat arata foarte bine cu albul. Aceasta este o combinatie universala, potrivita pentru orice ocazie. Daca iti plac bijuterii elegante alege bijuterii din argint cu granat. Cumpara online bijuterii din argint cu pietre de granat in forma de frunze la tinutele tale zilnice.

bijuterie cu granat

Cercei din argint cu pietre semipretioase granate

Cum asortezi piatra de granat?

Culoarea grena a pietrei de granat asemanatoare cu culoarea boabelor fructului de rodie este una din cele mai nobile nuante, ea personifica simplitatea, incredrea in sine si armonia. Este foare potrivita pentru a fi purtata des in sezonul rece. Poti purta bijuterii cu piatra granat la o rochie de seara. Vei fi in centrul atentiei daca vei alege sa porti un set din argint cu granat.

bijuterie cu granat

Bijuterii granat din argint set cercei si pandantiv

Fiecare bijuterie cu granat poate fi considerata o comoara. Poarta-le cu drag!

Piatra de granat o asortezi foarte usor la tinutele tale. 

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord