AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii argint trifoi cu patru foi

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii argint trifoi cu patru foi sunt foarte populare, sunt daruite si purtate cu drag. In zilele noastre moda nu are limite, bijuteriile sunt inspirate din natura, fiecare funza are o semnificatie specifica: incredere, bogatie, dragoste, sanatate.

Stii de ce trifoiul cu patru foi este semnificativ?

Trifoiului cu patru foi este atat de valoros datorita naturii foarte rare. Din acest motiv trifoi cu patru foi este foarte greu de gasit, pentru fiecare 10.000 de exemplare trifoi cu trei foi, e posibil sa gasesti acel trifoi cu patru foi, trifoiul norocos. Simbolul martisorului il regasim si la jocurile de noroc, in legende si in talismane sub forma de bijuterii argint, deoarece trifoiul cu patru foi este aducator de noroc. Legenda trifoiului vine de la Adam si Eva, se regaseste si in biblie. Se spune ca Eva, atunci cand a fost alungata din rai, a luat cu ea un trifoi cu patru foi pentru a-i aduce noroc. Si din acel moment trifoiul ar fi devenit simbolul norocului. Cercetatorii au alta varianta, sustin ca trifoiul cu patru foi este cauzat de mediul inconjurator, daca mediul este nepoluat atuci se dezvolta si a patra frunza. Pe langa toate acestea este si hrana animalelor. Daca nu ai avut norocul de a gasit niciodata un trifoi cu patru foi, acum poti spune ca esti cea mai norocoasa pentru ca il poti achizitiona sub forma de bijuterie. Cu siguranta ai vazut pe cineva purtant bijuterii din argint trifoi cu patru foi, fie cercei din argint trifoi cu patru foi, pandantiv din argint trifoi cu patru foi, bratara din argint trifoi cu patru foi, colier argint trifoi cu patru foi, inel argint trifoi cu patru foi, in speranta ca ii va aduce in permanenta noroc.

bijuterii din argint

Bratara elastica cu pietre verzi si trifoi cu patru foi din argint

Design-ul bijuteriilor trifoi cu patru foi nu este limitat, poti regasi bijuterii argint trifoi cu patru foi decupat, imbogatit cu cristale, cubic zirconia colorate, cu marcasite. Sa nu excludem trifoiul cu trei foi, si el are rolul lui, este considerat aducator de noroc mireselor si a mirilor. Miresele sunt incantate sa poarte trifoi cu patru foi in buchet iar mirele la butoni. Sunt convinsa ca vrei sa fii tot timpul norocoasa. Pentru ca stiu cat de greu este sa gasesti un trifoi cu patru foi in natura, atunci poti inlocui cu o emblema sub forma unei bijuterii argint trifou cu patru foi. Iti poti alege bijuterii din argint trifoi cu patru foi intr-un magazin online.

Colier din argint trifoi cu patru foi placat cu rodiu - o bijuterie eleganta. Poti asorta acest colier cu pandantiv trifoi cu patru foi la orice tinuta. Pandantivul este impodobit cu zirconiu transparent, fiecare pietricica este pozitionata cu grija, are un aspect deosebit.

bijuterii din argint

Colier din argint model trifoi cu patru foi si cubic zirconia

Esti in cautarea unui cadou special dar nu stii ce anume isi doreste persoana draga tie? Cu siguranta nu dai gresi oferindu-i bijuterii trifoi cu patru foi, cercei argint trifoi cu patru foi, bratara, inel, fie colier argint trifoi cu patru foi.

bijuterii din argint

Inel ajustabil din argint cu piatra albastra si trifoi cu patru foi

Sunt multe legende despre trifoi cu patru foi, una din ele este ca daca ai asupra ta bijuterii argint trifoi cu patru foi esti in siguranta, esti protejat de toata rautatea din jurul tau. O alta convingere este ca trifoiul cu patru foi iti aduce dragostea de mult cautata ca un fel de Cupidon. Cele patru foi se aseamana cu niste inimioare foarte frumoase.

bijuterii din argint

Bratara din snur rosu cu trifoi cu patru foi din argint

Cu bijuterii argint trifoi cu patru foi sentimentele de iubire sunt mai intense. Patru petale in forma de inima unite sugereaza incredere in fidelitatea de nezdruncinat.

bijuterii din argint

Bratara din argint cu trifoi cu patru foi

Poti purta o bratara argint cu trifoi cu patru foi indiferent de tinuta pe care o porti, office, eleganta. Simbolul trifoi cu patru foi se daruieste si pe 1 Martie, simbolizand martisorul, ca venirea primaverii, aducator de noroc, sanatate, prosperitate, poti alege dintr-o gama variata de bijuterii argint trifoi cu patru foi sa oferi celor dragi bijuterii speciale de martisor.

bijuterii din argint

Bratara elastica cu pietre rosii si trifoi cu patru foi din argint

Bijuterii argint trifoi cu patru foi decorate cu snur impletit din ata rosie si alba aduc speranta si noroc celor care simt nevoia de protectie, indrazneala, putere.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord