AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii argint cu pietre colorate

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii pietre colorate

Bijuteriile din argint cu pietre colorate sunt piese pentru care merita sa faci o pasiune. Toate pietrele colorate sunt frumoase in felul lor si au ceva special cand sunt montate in bijuterii din metale pretioase.

Umple-ti garderoba cu cele mai hot combinatii si nuante vibrante de culori vii.

Alege sa porti in viata de zi cu zi bijuterii din argint cu pietre de culoare roz, asa cum spun francezii La Vie en Rose. Se spune ca piatra roz este aducatoare de prietenie si fericire si este asociata cu toate tipurile de dragoste. Este o piatra a iubirii pure. Daca pana in urma cu ceva vreme rozul era considerat o culoare copilaroasa, de sueta, frivola sau pur si simplu prea pentru fetite acum lucrurile s-au schimbat. Toate aceste conotatii capata o feminitate afirmativa, fara scuze, preconceptii si mai ales fara teama ca nu vei fi luata in serios. O bijuterie din argint cu piatra roz te ajuta foarte mult in momente critice. Nuanta sa linistitoare si iti ofera o stare de bine. Este momentul sa adaugi in garderoba ta bijuterii si haine de culoare roz. In afara de culoare roz poti alege si diferite combinati de culori. O bijuterie de argint cu pietre colorate iti va da energie si chef de viata. Alege sa porti o bijuterie argint, o bratara cu pietre colorate din argint - deliciul sezonului cald.

bijuterii din argint

Bratara din argint cu cristale colorate

Se cere o schimbare rapida a garderobei? Nimic nu este mai usor! O bijuterie, de preferat o pereche de cercei de culoare roz, sunt un punct de pornire perfect, pentru ca sunt bijuteriile care se poarta zilnic.

bijuterii argint

Cercei din argint cu pietricele albe si roz

O bratara cu pietre colorate isi va gasi musai locul la mana ta in lunile de primavara - vara. Poarta o bratara cu pietre roz.

bijuterii argint

Bratara din argint cu aspect de aur alb cu zirconia

Evita variantele previzibile si experimenteaza cu combinatii nebunesti viu colorate. Puneti la punct un look cromatic si extrem de actual cu ajutorul bijuteriilor handmade. Daca esti o persoana mai simplista alege o bijuterie de o singura culoare, dar ea sa fie una vesela si calda. O poti asorta la o tinuta preferata, de exemplu, o camasa alba cu o pereche de blugi simpli, va fi o veritabila declaratie de stil.

bijuterii handmade

Bratara cu agate si pandantiv infinit din argint

Daca pana acuma nu purtai bijuterii din argint cu pietre colorate acum este momentul sa faci o schimbare. Pietrele semipretioase pun in valoare frumusetea atat interioara cat si exterioara a unei femei. Vei vedea ca efectul va fi unul pozitiv. Pentru seara poti alege o bijuterie spectaculoasa de culoare rosie care iti va completa perfect o rochita neagra din saten sau catifea.

bijuterii argint

Set din argint: cercei si pandantiv cu piatra rosie dreptunghiulara

Poarta bijuterii cu stil. Nimic nu iti garanteaza o tinuta la moda in sezonul cald, decat o bijuterie colorata cu pietre naturale.

bijuterii argint

Colier cu pietre semipretioase ametist si agate colorate

Nimic nu este mai actual decat o piesa timeless pusa intr-o lumina noua, iar o bijuterie din argint va fi mereu un partener de cursa lunga. In compania corecta va fi de nerecunoscut.

A venit momentul sa iti asortezi bijuterii cu pietre colorate cu starea de bine si sa lasi sezonul cald sa te incante cu viziunea proaspata asupra frumusetii.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord