AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Sa-i dau inapoi inelul de logodna fostului?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Inelul de logodna primit cadou de la partenerul de care te-ai despartit trebuie dat inapoi?

Este corect sa pastrez sau sa inapoiez inelul de logodna daca m-am despartit de partenerul meu?

Este corect sa vinzi inelul de logodna dupa despartire daca esti suparata pe partenerul tau?

Ce faci cu inelul de logodna dupa despartire?

Inelul de logodna reprezinta, o leagatura foarte importanta in relatia cu persoana iubita. In el sunt emotii, trairi si de aceea depinde de la femeie la femeie daca doreste sa il pastreze sau sa il dea inapoi fostului partener.

bijuterii din argint

Inel din argint cu topaz albastru

Tu si partenerul tau v-ati despartit? Pe parcursul relatiei ai primit de la el, ca simbol al iubirii, un inel de logodna. El reprezenta un legamant pentru iubirea ce o aveati si acum nu stii daca sa dai inelul de logodna inapoi sau sa il pastrezi. Sunt mai multe pareri despre ce ar trebui sa faci cu bijuteria primita de la el. Pentru a rupe orice legatura cel mai indicat este sa ii inapoiezi inelul, pentru a desface legatura dintre voi. Sunt persoane care considera ca este corect sa pastrezi ce ai primit de la el, dar la partea cu inelul de logodna este bine sa il inapoiezi.

Sa ii inapoiez sau nu inelul de logodna?

Sunt femei care cu ,,inima zdrobita" isi doresc sa le inapoieze fostilor parteneri de viata inelul de logodna primit. Sunt si femei care cred ca ar trebui sa ramana cu inelul de logodna, pana la urma este un cadou si daca nu vor sa isi mai aminteasca de el atunci mai exista posibilitatea de a-l vinde sau de a da inelul de aur la un magazin de bijuterii pentru a-l schimba pe o alta bijuterie: bratara, lant sau o pereche de cercei din aur. Sa stii ca daca vei dori sa vinzi inelul de logodna ti se va oferi un pret mult prea mic fata de cat a investit fostul tau logodnic in acea bijuterie, chiar daca arata impecabil si este un inel din aur cu piatra pretioasa. Vei primi doar pretul pentru aur, nu si pentru piatra. Cei care primesc si ofera bijuterii la schimb zic ca vor topi ceea ce le predai, iti scot piatra de fata cu tine ca sa cantareasca doar aurul pentru a-l evalua la pretul mult mai mic decat au ei bijuteriile noi la vanzare la raft. Piatra scoasa in graba si in mod fortat se deterioreaza si nu mai are valoare. Este bine sa intrebi inainte sau sa cauti un afis cu pretul de cumparare si pretul de vanzare al aurului inainte sa le permiti sa iti scoata piatra. Daca stii de unde a fost cumparat inelul sau daca inelul de logodna a fost ales impreuna cu tine, poate are rost sa intrebi la acel comerciant cat iti ofera, desi vei ramane dezamagita sa afli ca ti se va oferi prea putin. Daca un inel din argint sau din aur cu safir sau un inel din aur cu diamant pe care l-ai primit de la partenerul tau este mostenire de familie transmisa din generatie in generatie, este cel mai frumos din partea ta sa ii inapoiezi bijuteria, pentru ca pana la urma apartine familiei lui.

Sunt cupluri care in momentul in care se despart isi inapoiaza toate cadourile facute reciproc. Merg pe ideea ca este mai bine sa nu pastreze ceva care sa le aminteasca de relatia avuta. Unul din avantajele situatiei in care vrei sa dai fostului tau prieten bijuteria inapoi este faptul ca rupi orice legatura cu el. Din moment ce cadourile reprezinta un simbol al relatiei cu el, cel mai bine pentru tine este sa le dai inapoi. Este un factor important in procesul tau de vindecare, vei suferi mai putin.

Sunt si femei care considera ca trebuie sa pastreze bijuteriile daruite de el in timpul relatiei: bratara, cercei, colier in numele vremurilor bune. In unele tari sunt persoane care ajung sa se judece si iese castigator barbatul, deoarece se considera ca el a platit suma de bani pentru inel. Dar sunt si tari unde nu se judeca asa ceva, se considera lipsit de importanta. Trebuie sa te gandesti bine daca merita sau nu sa ajungi in instanta pentru un inel, dar depinde cat de valoroasa este piatra. Intr-un sondaj 74% sunt persoane care sunt de parerea, sa inapoieze inelul de logodna daca cearta s-a intamplat inainte de nunta. Dar daca de exemplu planurile sunt intrerupte de catre mire sondajul fiind de 36% , femeia trebuie sa pastreze inelul.

inel aur

Inel de logodna

In cele din urma, concluzia este ca cel mai bine este sa inapoiezi inelul fostului iubit, pentru a rupe orice legatura cu el. Nu spera ca ti se va oferi o suma importanta pe un inel de logodna, in cazul in care vrei sa il vinzi. Chiar daca fostul tau iubit a investit o suma mare de bani pentru acel inel, ti se va oferi atat de putin, incat vei crede ca iubitul tau a platit foarte putin pe acea bijuterie si te vei intrista inca odata in plus. Cel mai bine este sa ramai cu amintirile frumoase si sa te gandesti ca poate asa a fost sa se intample, din pacate nu putem cotrola realitatea, nu depind toate doar ne noi si despartirea nu este un esec AL TAU, nu suferi ca sa intelegi unde ai gresit. Despartirea de persoana iubita este o intamplare nefericita, este un necaz in urma caruia devenim mai bune, mai intelepte, ne vin idei uimitoare care ne ajuta sa intalnim omul mult mai potrivit pentru noi, iar intuitia ne dicteaza ce sa facem ca urmatoarea relatie sa devina mai solida. Poate ca ar fi cazul sa ii spui fostului: "Iti multumesc ca ai fost in viata mea, iarta-ma pentru ca si eu te iert, te-am iubit si am petrecut clipe minunate alaturi de tine, iti inapoiez acest inel pentru ca sa iti amintesti cu drag de mine". Nu returna cadoul in mod arogant si gestul tau va fi interpretat ca unul firesc si delicat. Inainte sa incepi o relatie noua este bine sa te desprinzi cu totul de fosta relatie, pentru ca altfel vei plange prea mult si risti sa-l compari pe el cu fostul iubit, lucru care este dureros. Tu ce parere ai, i-ai inapoia fostului iubit inelul de logodna?

Sa-i dau inapoi inelul de logodna fostului?

Ce fac cu inelul de logodna dupa despartire?

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Comentarii recente: Sa-i dau inapoi inelul de logodna fostului?
2021-11-22 14:36:14

Mă bucur că iubitul meu care s-a despărțit de mine a revenit la mine, mulțumesc pentru sugestie pentru că m-am gandit să fac o vrajă de dragoste care l-a adus înapoi la mine.

Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord