AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Lantisoare din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Ce lantisoare din argint cumpara online cu livrare rapida prin curier persoanele care adora bijuteriile? Femeile prefera lantisoare din argint subtiri si fine. Se poarta mai multe lantisoare subtiri de diferite lungimi odata. Important este ca metalul pretios sa fie de aceeasi nuanta: fie argint simplu cu aspect alb mat ori lucios, fie argint placat cu rodiu cu aspect de aur alb, fie argint oxidat cu aspect patinat, fie aur sau argint placat cu aur. Lantisoare scurte, lantisoare lungi, lantisoare cu zale sau lantisoare tubulare - toate sunt potrivite pentru pandantive mici cu forme geometrice. Cele mai potrivite bijuterii din argint pentru cadouri sunt lantisoare cu cruciulita sau lantisoare cu inimioara. Alege sa porti lantisoare din argint cu diferite pandantive pe care le poti schimba dupa bunul tau plac.
Barbatii poarta lanturi din argint cu cruciulita sau pandantive simboluri care le sunt ca un talisman protector. Sunt multe persoane care aleg sa poarte lanturi din argint cu pietre semipretioase, ametist, granat, citrin, agat verde, topaz bleu. Se spune ca pietrele naturale semipretioase sunt benefice si aducatoare de energie pozitiva. Bijuteriile din argint simplu sunt si ele foarte frumoase si moderne. Daca vrei sa porti o bijuterie care sa simbolizeze legatura de iubire cu partenerul tau de viata, poarta un lantisor din argint cu cercuri care au simbolul iubirii vesnice.

lantisoare din argint

Colier ajustabil model cercuri legate din argint

Model Chevron, este la mare cautare, se regaseste in bijuterii simple precum, lantisoare din argint, inele din argint si cu siguranta in lumea modei si a unghiilor. Chevron-ul poate fi sub forma de V simplu sau V zig-zag. Daca este ziua de nastere a unei persoane dragi, si ea este in trend cu moda, atunci este un cadou ideal de oferit. Colierul delicat Chevron din argint este un simbol al potentialului infinit. Design Chevron nu este doar un trend si o tendinta ci si un simbol important.

lantisoare din argint

Colier model Chevron din argint

Lantisoarele din argint sunt la mare cautare deoarece au un pret mult mai accesibil fata de cele din aur. Femeile stiu intotdeauna ce se poarta si sunt mereu in trend cu moda. In perioada de vara, poarta bijuterii cu simbolul marii. Un lantisor din argint cu stea de mare este perfect de purtat in sezonul cald. Un bronz frumos iti va pune in evindeta bijuteriile din argint.

lantisoare din argint

Lant din argint si pandantiv stea de mare

In cutiuta noastra magica din dormitor cu siguranta avem un lant din argint preferat pe care il purtam de zi cu zi, ei bine, in unele cazuri trebuie sa adaptam bijuteriile la tinuta. Un lantisor din argint cu pasare il poti purta la o tinuta casual. Despre pasarea se spune ca este simbolul libertatii si al intelepciunii.

lantisoare din argint

Lant din argint si pandantiv pasare

Unele lantisoare din argint cu pandantiv se pot ajusta, este un mare avantaj deoarece il poti purta la baza gatului sau il poti lasa mai lung in functie de tinuta pe care o porti. Se regasesc si lanturi din argint pe diferite lungimi dar care nu pot fi ajustabile. Daca de exemplu vrei sa porti un pandantiv care se deschide pentru poza mai mare, poti alege un lant lung ( 50 cm, 55 cm sau chiar peste 60 cm), dar daca vrei sa porti pandantive mici si finute poti alege lantisore din argint mai scurte (40 cm, 42 cm). Despre copacul vietii se spune ca ofera purtatorului, putere, protectie si frumusete. Prin purtarea unui lant din argint cu copacul vietii vei fii plina de energie pozitiva si liniste sufleteasca.

lantisoare din argint

Lant ajustabil din argint si pandantiv copacul vietii

Poarta lantisore din argint de diferite modele. Asorteaza la tinutele tale o bijuterie simpla si draguta. Un lantisor placat cu aur iti va pune in valoare personalitatea. Lantisoare din argint se pot purta in orice moment al zilei, diferenta fiind facuta prin pandantivul care se adauga in functie de moment si ocazie.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord