AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Chihlimbar, bijuterii din argint

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile din argint cu chihlimbar sunt la mare cautare. Poate te-ai gandit ce bijuterii sa faci cadou persoanelor importante din viata ta si ce ti-ar placea chiar si tie sa porti. Pentru ca nu ai avut timp sa umbli prin magazine, poti alege sa cumperi online. Atunci cand oferi o bijuterie din argint cu chihlimabr cadou este bine sa stii ce propietati si beneficii are. Chihlimbarul si propietatile sale. Chihlimbarul este rasina fosila a copacilor, mai este denumita si Ambra. Culoarea Chihlimbarului, in mare parte este galbena ca mierea, dar a fost gasita si verde, rosie, portocaliu, violet si negru. Transparent sau opac, poate contine bule de aer, cu forma neregulate, adesea cu o suprafata crapata si deformata. Ambra contine o lume interioare fascinanta, insecte ( si mai rar broaste si soparle), ace de muschi, lichean prin care au fost prinsi un million de ani in urma, in timp ce rasina era inca lipicioasa. Geologii au identifcat peste 1000 de specii diferite de insecte disparute prin studierea pietrei pretioase. Este intr-adevar o bijuterie unica, oferind un instantaneu visual al vietii de aproximativ 50 de milioane de ani in urma. Poarta bijuterii cu piatra semipretioasa chihlimbar. Un pandantiv cu chihlimbar il poti purta intr-o zi importanata din viata ta. Se spune ca ramura cu frunze simbolizeaza trecerea de la trecut spre prezent si viitor.

bijuterii din argint

Pandantiv ramura cu frunze din argint cu chihlimbar

Bulele de aer pot da chihlimbarului un aspect tulbure. Chihlimbarul genereaza electricitate la frecare. De fapt, cuvantul ,,electricitate” provine din cuvantul grecesc electron. Multi oameni credeau ca aduce noroc si ajuta la bunastare. In anii trecuti multi o considerau o piatra cu putere magica. Deoarece aceasta bijuterie pluteste pe apa sarata, daca faceti plimbari pe unele plaje, exista o mica sansa sa descoperiti propia piesa din aceasta piatra pretioasa la mal. Interesant pana la mijlocul secolului al 19 lea a fost modul in care a fost gasita cea mai mai mare parte de chihlimabr. II poti darui prietei tale cele mai bune o perche de cercei din argint cu piatra semipretioasa chihlimbar.

bijuterii cu chihlimbar

Cercei cu chihlimbar si ramura din argint

A fost numit in mod corespunzator piatra de mare. Se gasesc mai ales in module mici, desi au fost descoperite bucati de peste 10 kg. Este sensibil la acizi, solutii caustice si benzina, precum si alcool si unele parfumuri. Cel mai mare depozit din lume este la vest de Kaliningrad, Rusia. Sub 30 ft de nisip se afla un strat de argila care contine azbet, asa numitul pamant albastru. Mai intai, chihlimbarul este spalat, apoi luat la mana. Doar 15 % sunt potrivite pentru bijuterii. Restul este folosit pentru ,, chihlimbar presat” sau utilizat in scopuri tehnice. Exista rezerve mai mari pe fundul Marii Baltice. Dupa furtuni puternice, se afla pe plaje si in apele putin adanci ale tarilor invecinate, inclusive in Anglia, Norvegia si Danemarca. Soiul este deosebit de solid si folosit pentru a fi pescuit in mod regulat de catre pescarii locali. Piatra pretioasa a fost folosita inca din timpurile preistorice pentru bijuterii si obiecte religioase si de asemenea ca amuleta. Chihlimbarul se numara printre cele mai vechi materiael folosite in bijuterii. Astazi este folosita pentru obiecte ornamentale, inele, pandantive, brose, coliere si bratari. Bijuteriile din argint cu piatra semipretioasa chihlimbar ofera o sclipire persoanei care le poarta.

bijuterii din argint

Cercei fluture din argint cu chihlimbar

Piatra chihlimabar necesita mare atentie. Este foarte sensibila la caldura si trebuie protejata de surse de caldura, inclusiv apa calda si chiar lumina puternica a soarelui care poate cauza o deshidratare. Deoarece este moale, ar trebuie protejat de lovituri si zgarieturi. Este bine ca bijuteriile cu piatra pretioasa chihlimbar sa fie pastrate intr-o parte separate a cutiei de bijuterii. Daca oferi cadou bijuterii cu chihlimabar persoana care il va primi va primi se va simti plina de energie. Piatra semipretioasa chihlimbar are un puternic rol protector, este o piatra a norocului, o piatra a dragostei adevarate, ajuta la gasirea sufletului pereche.

bijuterii din argint

Pandantiv copacul vietii din argint cu chihlimbar

Cum se intretine chihlimbarul? Chihlimbarul se curata ca orice cristal cu apa calda si cu o carpa moale.

In anii recenti sa observant o crestere a statului de chihlimbar natural si a recastigat o importanta mare ca piatra pretioasa. Acest lucru a fost reflectat de cresterea continua a pretului bijuteriilor cu chihlimbar. De-alungul anilor, el a avut o serie de utilizari medicinal atribuite, dar astazi este folosit aproape exclusiv pentru bijuterii. Cu toate acestea, este adesea folosit pentru scluptura a diverselor ornamente. Este totusi piatra de nastere pentru numele femeii Anne si numele masculine al lui Ambrose.

Daca visezi chihlimbar, atunci inseamna ca ai putea fii intr-o calatorie. Alege bijuterii din argint cu chihlimbar aici >>.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord