AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii din argint cu forme geometrice

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuteriile din argint cu forme geometrice sunt la moda in zilele noastre. Geometria s-a stabilit in viata noastra, pe haine, in interiorul casei si binenteles in bijuterii. Daca ai un spirit umanist este timpul sa dai geometriei o a doua sansa, poti cumpara bijuterii argint online. Totul este geometrie daca privim cu atentie toate bijuteriile. Cerceii pot fi in forma de cerc sau in forma de minge, brosele pot fi ovale, lanturile si colierele sunt linii drepte traversate de un pandantiv. Marile case de mode au dat startul noilor colectii de accesorii si au lansat bijuterii bara, bijuterii sfera, bijuterii cerc, bijuterii triunghi, bijuterii patrate, bijuterii dreptunghiulare.

Bijuterii geometrice

Liniile geometrice sunt regasite in accesorii. Putem spune ca din cele mai vechi timpuri oamenii au folosit forme simple pentru bijuterii din argint, de la butoni din argint, brose din argint pentru a incheia hainele si pentru a da o nota de eleganta mai aparte, coliere din argint sau bratari in cerc. Poarta bijuterii rotunde. Bijuteriile in forma de cerc reprezinta discul solar, soarele este cel care ne furnizeaza cu energie pozitiva, in multe traditii soarele reprezinta ca fiind fiul creatorului si manifestarea divinitatii. Se spune ca luna reprezinta ochiul Cerului (Num) fiind considerat ochiul rau si soarele ochiul bun.

bijuterii cerc

Colier din argint cu zirconiu si cerc alb din ceramica

Viata, puritate, cunoastere si intelepciune, toate acestea se regasesc intr-un singur cerc alb care reprezinta soarele divin fiind cuprins de toata energia pozitiva si calda.

bijuterii argint 925

Lant din argint cu pandantiv mic patrat

Tot mai multe tinere aleg bijuterii simple, bijuterii patrate. Asa numitul "stil minimalist" se regaseste in bijuterii din argint in forma de patrat. Colierul din argint cu pandantiv mic in forma de patrat se poate asorta la orice tinuta.

Poti asorta la o camasa alba bijuterii triunghi din argint placat cu rodiu negru. Cu siguranta vei atrage atentia cu un colier ca acesta in jurul gatului.

bijuterii argint 925

Colier din argint placat cu rodiu negru model triunghi

Bijuterii forme geometrice

Cum sa porti bijuterii din argint in stil geometric

Pentru a evita greselile cand alegi bijuterii argint, este nevoie sa tii cont de cateva sfaturi pentru a fi la moda si ca sa atragi atentia celor din jur. Bijuteriile mari in forme geometrice intotdeauna atrag atentia asupra acelei parti a corpului. Daca ai un gat frumos, poti sa imbogatesti decolteul cu o bijuterie masiva, o bijuterie impunatoare, un colier mare din argint. O bijuterie simpla dar opulenta va acapara atentia tuturor.

bijuterii argint 925

Colier din argint cu zale mari ovale

Bijuterii din argint cu forme geometrice

Bratarile vor face incheieturile mai elegante, in timp ce o pereche de cercei geometrici din argint te vor face sa pari mai interesanta. Bratara din argint cu bile si placuta denota un stil elegant si minimalist.

bratara argint 925

Bratara cu bilute si placuta din argint

Daca optezi sa porti o pereche de cercei geometrici din argint, atentia celor din jurul tau va fi asupra fetei. Cercei mari in forma de triunghi si piramida din argint pot fi o alegere buna pentru o aparitie de seara de neuitat.

bijuterii argint 925

Cercei piramida din argint

Bijuteriile geometrice pot transforma tinuta. Fii atenta la detaliile tinutei si apoi asorteaza un colier din argint cu forme geometrice cu doua siraguri cu pandantiv placuta din argint si pandantiv triunghi unul in altul din argint.

bijuterii argint 925

Colier din doua siraguri triunghi si placuta din argint

Daca totusi nu esti atat de indrazneata incat sa porti bijuterii mari din argint si vrei sa fi mai discreta poti alege bijuterii argint online simple sau bijuterii din argint mici, de exemplu cercei triunghi din argint sau cercei cerc din argint.

bijuterii argint 925

Cercei triunghi si lant detasabil cu bar din argint

Cercei cerc si lant detasabil din argint, poti purta doar cercul pe lob sau ai posibilitatea sa adaugi si lantul cu bara. Poti asorta cercei lungi din argint la o camasa simpla sau chiar la o tinuta sport. Cercul este simbolul echilibrului, aerului, al spatiului si al expansiunii.

bijuterii argint 925

Cercei cerc si lant detasabil cu bara din argint

Este foarte important sa stii ca bijuteriile geometrice sunt "independente" si nu ar trebui combinate cu alte forme si stiluri. Atunci cand vrei sa asortezi bijuterii geometrice din argint la tinuta ta, este bine sa fii hotarata ce stil vrei sa adopti.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord