AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

Bijuterii sarpe

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Bijuterii Sarpe ca si tatuajele cu sarpe sunt foarte populare.

Sarpele este unul dintre cele mai vechi simboluri. De ce sa porti bijuterii din argint cu sarpe? Care este semnificatia pentru sarpe? Sarpele ca simbol reprezinta principiul masculin si feminin, semnifica protectie, fertilitate, cunoastere, echilibru, reprezinta simbolul ploii.

In mitologia Indiana, sarpele este considerat o creatura divina protectoare. Gandul la serpi ne inspaimanta, dar nu stim ca de fapt sarpele ascunde semnificatii extraordinare, datorita habitatului in care traieste si ca isi schimba pielea. Sarpele simbolizeaza renastere, transformare, moarte si viata de apoi. In alte traditii sarpele este asociat cu cordonul ombelical, care se spune ca leaga fiintele umane cu pamantul mama.

inel sarpe argint

Bijuterii sarpe inel ajustabil din argint

Este ziua unui barbat din familie sau din anturajul tau si nu stii ce cadou sa-i oferi? Indieni spun ca sarpele reprezinta masculinitate, forta, putere, asadar un cadou pentru barbati care sa ii puna in valoare barbatia este un pandantiv sarpe din argint la care poti asorta un lant box din argint sau lant tubular din argint.

pandantiv sarpe argint

Pandantiv sarpe incolacit din argint aspect platinat

Forma sarpelui aminteste de omul falos dar si de pantecele femeii. Conform traditiei este legat de creatie si pasiunea sexuala. Sarpele este asociat cu elementul Foc, deoarece genereaza o mare pasiune in corp. Aceasta reptila reprezinta uniunea dintre energia sexuala feminina si masculina. In diferite culturi, aceasta unire intre sexe este reprezentata de un sarpe rosu si albastru care se intersecteaza.

inel argint sarpe

Inel model sarpe din argint cu email rosu

Inainte sa porti bijuterii sarpe argint documenteza-te despre acel simbol, este posibil sa nu-ti placa semnificatia si atunci renunti la ideea de a purta talismanul.

Colier model sarpe din argint simbolul eternitatii. Sarpele are coada in gura, pozitia reptilei nu are un inceput si nici sfarsit. Polii pozitivi si negativi ai circuitului cosmic de viata este reprezentat de capul si coada sarpelui.

O femeie puternica si senzuala poarta bijuterii argint sarpe. Un colier superb din argint cu pandantiv cap sarpe din argint si cu opal alb in crestetul capului si finisaje deosebite.

colier si cap de sarpe argint

Colier din argint cu pandantiv sarpe si opal alb

In mitologia Celtica, sarpele este un simbol al transformarii, se afirma ca sarpele in fiecare an isi schimba pielea, lasand vechia piele in jurul terenurilor salbatice. Asadar sarpele este simbolul reinnoirii si al renasterii. O pereche de cercei in forma de sarpe din argint ii poti asorta la o tinuta sport. Cerceii sarpe sunt micuti si jucausi nu ai cum sa nu-i ai in cutiuta ta de bijuterii.


Cercei sarpe din argint

Te consideri o femeie mai indrazneata? Atunci trebuie sa nu iti lipseasca bijuteriile sarpe cu atitudine. Un inel sarpe auriu este o alegere indrazneata in zilele noastre. Alege sa porti inel sarpe la o tinuta spectaculoasa, sau tinute nonconformiste in care sa impresionezi pe cei din jurul tau.


Inel sarpe placat cu aur cu piatra albastra

Din categoria bijuterii simboluri sarpe argint, pe www.silverzone.ro regasesti bijuterii argint sarpe cum ar fi, inele din argint sarpe, pandantiv sarpe, coliere sapre. Sunt bijuterii cu semnificatie deosebita si nu trebuie sa-ti lipseasca din cutia de bijuterii. O bijuterie sarpe poti oferi si unui barbat.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord