AcasaDespre SilverZoneCum cumparCe spun clientiiBirthday Reminder
Categorii

CUMPARA-TI SINGURA CADOURI

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii

Cumpara-ti singura cadouri daca nu iti place ceea ce primesti in dar. Nu mai astepta un cadou ideal. Bijuteriile din aur si argint sunt accesoriile preferate de catre femei dar si de barbati. Gandeste maret, dar bazeaza-te pe micile placeri si ofera-ti mici bucurii. Dulciurile ingrasa si eu prefer sa cumpar bijuterii din argint online.

cadouri bijuterii

Inel din argint 925 cu agat verde

Majoritatea persoanelor prefera sa isi aleaga singure cadouri bijuterii, pentru ca stiu ce isi doresc. In zilele noastre nu mai este o noutate ca femeile isi fac singure cadouri bijuterii, dar nu este exclus ca si barbatii sa procedeze in acelas mod sa isi cumpere bijuterii pentru barbati.

Se intapla de multe ori ca atunci cand primesti un cadou din partea unei persoane dragi sa nu fie chiar pe placul tau si cea mai simpla varianta este sa ii sugerezi sa iti alegi tu singura cadoul cu bijuterii din argint. Bijuteriile noi se cumpara si cu ocazia casatoriei. Verighetele sunt purtate atat de femeie cat si de barbat. O bijuterie cumparata persoanl aduce tot timpul cele mai mari bucurii.

Cadouri bijuterii

Alege sa iti cumperi bijuterii cadou din argint in fiecare sezon din an si asa vei fii in pas cu moda la noile tendinte care apar. Trateaza-ti furia sau supararea, tristetea si depresia cumparand cadouri bijuterii pe placul tau. Cadouri pretioase te scapa de monotonia obositoare. Sunt cadouri perfecte. Sunt cadouri potrivite daca porti stiluri variate de bijuterii din aur, bijuterii din argint cu pietre, din argint cu aur, cu pietre semipretioase si pietre pretioase.

cadouri bijuterii

Set format din 3 bratari placate cu aur

Cand vine vorba de cadou suntem foarte pretentioase, de aceea daca iti doresti o anumita bijuterie din aur cadou alege sa ti-o cumperi singura sau mergi impreuna cu persoana draga si alege-ti tu cadoul preferat modelul mult dorit de bijuterie. Bijuteriile cadou cu pietre semipretioase pe care sa ti le cumperi singura poti fi diferite: cercei cu pietre semipretioase, inelele si bratari cu pietre semipretioase pandantive si colierele din argint, inox cu diferite pietre semipretioase. Alege cadoul potrivit: cate o bijuterie diferita pe care sa o porti zilnic sau in functie de ocazie. Invioreaza-ti ziua cu bijuterii in nuante diferite. Esti mai interesanta daca apari in fiecare zi la serviciu cu o alta tinuta si bijuterii din argint cu pietre semipretioase care sa te reprezinte. Bijutreiile cu pietre semipretioase sunt frumoase datorita nuantelor viu colorate. Un colier din argint cu aur cu sase pietre semipreioase diferite il poti purta zilnic alegand in fiecare zi un pandantiv de culoare diferita.

cadouri bijuterii

Set format din lantisor cu 6 pandantive din argint placat cu aur

Bijuterii cadou

Alege sa iti cumperi bijuterii cadou speciale, decorate cu pietre semipretioase diferite. Fii atenta la stilul pe care il adopti pentru a fi mereu o femeie increzatoare cu bijuterii din argint unicat si deosebite care iti vor pune mai mult in valoare personalitatea si stima de sine. La moda sunt cercei lungi din argint cu pietre semipretioase. O pereche de cercei cu cinci pietre semipretioase diferite care te invaluie si cu cinci beneficii diferite datorita pietrelor: peridot – protectie; ametist – noroc; topaz bleu – energie pozitiva; citrin – intelegere; granat – fericire. Iti vor completa perfect tinuta dar si starea ta de spirit.

cadouri bijuterii

Cercei din argint cu pietre semipretioase

Daca ai un eveniment important la care urmeaza sa iei parte alege sa iti cumperi o bijuterie argint aur care sa iti puna in valoare atat tinuta cat si personalitatea. Bratari placate cu aur arata bine cu o rochie de seara. Personalitatea ta poate fi influentata de felul in care te imbraci si de bijuteriile pe care le porti. O baratara fixa din argint placata cu aur cu pietre semipretioase este algerea perfecta. Vei atrage toate privirile.

cadouri bijuterii

Bratara fixa din argint placat cu aur cu pietre semipretioase

Bijuterii cu pietre semipretioase

Un inel cu pietre semipreioase, onix verde, corundum, perla de cultura, lapis lazuli, labradorit, poti alege sa porti la tinuta ta zilnica. Datorita pietrelor semipretiose diferite il poti asorta la orice fel de vestimantie.

Se spune ca pietrele semipretioase diferite aflate pe aceasi bijuterie sunt ca un scut protector, de aceea multe femei aleg sa cumpere bijuterii cu pietre mari si nuate diferite.

cadouri bijuterii

Inel placat cu aur cu pietre semipretioase

O bijuterie cadou pe care sa ti-o cumperi poate fi si un pandantiv cu pietre semipretiose, fiecare benefica in felul ei. Iti va fi ca o amuleta norocoasa datorita pietrelor variate montate pe el.

cadouri bijuterii

Pandantiv oval din argint cu pietre semipretioase

Avantajul atunci cand iti alegi singura bijuteria cadou preferata este ca e pe placul tau si persoana care ti-o ofera nu va fii dezamagita ca nu vei purta cadoul primit. Poti alege sa porti bijuterii cu pietre semipretiose dintr-o gama variata de produse. Cel mai bine este sa iti cumperi singura bijuteria cadou preferata.

Like Share Share Tweet
Reduceri Bijuterii
Adauga comentariul tau
Nume*
Url
Email
Comentariu
Bijuterii Argint
Adauga comentariul tau
Afla noutatile Silverzone
Prelucrarea datelor cu caracter personal

Copyright © 2008-2024. Toate drepturile rezervate. SilverZone este marca inregistrata cu nr. 113265 din 25.10.2010.
Acest magazin online de bijuterii functioneaza conform urmatorului regulament.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor: www.anpc.gov.ro

Cookie-urile ne ajuta sa va oferim servicii mai bune. Prin folosirea site-ului, confirmati ca sunteti de acord cu folosirea lor.
Detalii De acord